Vidi: NB I-es csapat érdeklődik a száműzött magyar válogatott játékos iránt

A csakfoci.hu információi szerint a Mezőkövesd szívesen látná a soraiban Elek Ákost, ha végbemegy a szerződésbontása a fehérváriaknál.
Nyikes Zoltán 2020. augusztus 30., vasárnap 16:10
A csakfoci.hu információi szerint a Mezőkövesd szívesen látná a soraiban Elek Ákost, ha végbemegy a szerződésbontása a fehérváriaknál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. augusztus 30., vasárnap 16:10

A nyári felkészülési időszak kezdete előtt néhány nappal jelentette be a MOL Fehérvár FC, hogy Elek Ákos nem lesz tagja az első csapat keretének és a Vidi II-vel tréningezik a jövőben, honlapunk pedig ezt követően már beszámolt arról, hogy a 48-szoros válogatott középpályás így nagy valószínűség szerint nem marad sokáig Fehérváron, miután több élvonalbeli klubnál is felmerült a neve.

Úgy tudjuk, jelenleg a Mezőkövesd Zsóry FC érdeklődik a legélénkebben Elek iránt, így amennyiben sikerül felbontania az érvényben lévő szerződését a Vidinél, akkor közel kerülhet a borsodi klubhoz.

Elek 2011-ben bajnok lett a fehérváriakkal, majd Törökországban, Kínában és Kazahsztánban is légióskodott, négy évvel ezelőtt tagja volt a franciaországi Európa-bajnokságon a nyolcaddöntőig jutó magyar válogatottnak, majd 2019-ben Magyar Kupát nyert a Vidivel. A 32 éves labdarúgó az előző idényben 23 NB I-es mérkőzésen lépett pályára a piros-kékeknél, 17-szer a kezdőcsapat tagjaként.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz