A Vidi nagy távozója topligába, magyar csapattárs mellé kerülhet - sajtóhír

A csatár Európa egyik topbajnokságába igazolhat a télen lapértesülések szerint, amelyek megerősítik a csakfoci.hu korábbi hírét, mely szerint a nyáron igazolt játékos máris távozhat a Videotontól.
Dudás Gábor 2017. december 22., péntek 11:08
A csatár Európa egyik topbajnokságába igazolhat a télen lapértesülések szerint, amelyek megerősítik a csakfoci.hu korábbi hírét, mely szerint a nyáron igazolt játékos máris távozhat a Videotontól.
Szerző: Dudás Gábor 2017. december 22., péntek 11:08

A csakfoci.hu számolt be arról elsőként, hogy a nigériai Ezekiel Henty lehet a Videoton egyik komoly téli távozója. Ahogy azt néhány napja írtuk, a sokáig kulcsembernek számító támadót elengedné a fehérvári klub megfelelő ajánlat esetén, esetében a formahanyatlás, de leginkább hozzáállásbeli gondok jelentik a fő problémát, “érettségben” mindenképpen többet várt tőle a szakmai stáb.

Francia lapinformációk szerint a Ligue 1-ben szereplő és Lang Ádámot is foglalkoztató Dijon már jelezte is érdeklődést a nigériai csatár iránt. Az ügy kapcsán egyelőre további részleteket nem közlő L'Équipe szerint Henty mellett még két futballista, az ugyancsak nigériai és középpályásként bevethető Ali Mohamed (Maccabi Netanya), illetve a svéd AFC Eskilstuna Sierra Leone-i támadója, Mohamed Buya Turay szerepel az élvonalbeli klub kívánságlistáján.

Ugyancsak a lap árulja el, hogy Lang Ádám nem biztos, hogy tavasszal is a francia klubban futballozik majd, felmerült ugyanis a magyar válogatott védő kölcsönadása Dijonban.

Olvastad már?
Meglepő: Eddigi kulcsemberek is távozhatnak a Viditől - így alakulhat át a keret
Jelentősen átalakulhat a Videoton kerete a télen. A csakfoci.hu információi szerint ők lehetnek a távozók: meghökkentő nevek is vannak listán.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz