Fotó: molfehervarfc.hu

Vidi: Műteni kell a magyar válogatott játékost - több alapember is sérüléssel bajlódik

Artroszkópos beavatkozáson esik át pénteken Nego, aki a Paks elleni bajnoki hajrájában sérült meg. Musliu esetében nagyobb volt az ijedtség, mint a baj.
Nyikes Zoltán 2020. december 18., péntek 14:10
Fotó: molfehervarfc.hu
Artroszkópos beavatkozáson esik át pénteken Nego, aki a Paks elleni bajnoki hajrájában sérült meg. Musliu esetében nagyobb volt az ijedtség, mint a baj.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. december 18., péntek 14:10

A MOL Fehérvár FC több válogatott játékosa, Nego Loic, Visar Musliu, Kovács István és Kovácsik Ádám, valamint Evandro is sérüléssel bajlódik, az ő állapotukról adott helyzetjelentést Dr. Kovács Tibor csapatorvos a klubhonlapon.

Nego Loic a Paks elleni bajnokit bár végigjátszotta, a hajrában megsérült. Az elvégzett képalkotó vizsgálatok az artroszkópos beavatkozás szükségességét igazolták. Pénteken kerül sor a műtétre, a rehabilitáció menetéről ezt követően tudunk nyilatkozni. Visar Musliut a Puskás Akadémia elleni mérkőzés 71. percében kellett lecserélni, mindannyian megijedtünk, hogy komolyabb a probléma, de szerencsére alacsonyabb fokozatú izomsérülést szenvedett "csak", ami azt jelenti, hogy a megfelelő gyógyszeres kezelés és fizikoterápia alkalmazása mellett a téli felkészülést már rendben el fogja tudni kezdeni. A korábban műtött Evandro és Kovácsik Ádám a rehabilitáció felszálló ágában vannak, tehát egyre több terhelést kapnak, már mankó nélkül is terhelik a műtött végtagot, mindkettejük felépülése a tervek szerint alakul. Ahogy Kovács Istváné is, úgy számolunk, hogy középpályásunk az edzőtáborban már teljes értékű munkát végezhet, tehát a többiekkel együtt kezdi meg a felkészülést – nyilatkozta Dr. Kovács Tibor.

A Vidi az élvonal utolsó idei fordulójában péntek este a Kisvárdát fogadja.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz