Fotó: mlsz.hu

Vidi: Magyar válogatott játékost hoznának haza külföldről - nem csak a fehérváriak szemelték ki a légióst

Honlapunk információja szerint a fehérváriaknál felmerült az a lehetőség, hogy kölcsönben megszerezzék az USA-ban játszó Schön Szabolcsot, aki egy lengyel csapat radarján is szerepel.
Nyikes Zoltán 2022. május 25., szerda 17:34
Fotó: mlsz.hu
Honlapunk információja szerint a fehérváriaknál felmerült az a lehetőség, hogy kölcsönben megszerezzék az USA-ban játszó Schön Szabolcsot, aki egy lengyel csapat radarján is szerepel.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. május 25., szerda 17:34

Nem igazán alakul jól eddig a 2022-es éve a 8-szoros magyar válogatott Schön Szabolcsnak, aki a február végén kezdődött MLS-idény eddigi 14 fordulója alatt egyszer sem lépett pályára a Dallasban - a kupában játszott két alkalommal.

csakfoci.hu úgy értesült, hogy a több játéklehetőség reményében megvan az esély arra, hogy a 21 éves játékos csapatot válthat, legalábbis több kérője van a szélsőnek.

Honlapunk információja szerint az egyik érdeklődő a MOL Fehérvár FC, amely kölcsönben szerezné meg a támadót. Úgy tudjuk, a Vidinél szóba került a kivásárlás is, de nagyon magas összegért engedné el a klubja végleg a magyar játékost, így került szóba a kölcsönvétel.

Az NB I-es együttesen kívül egy lengyel topcsapat is szívesen látná a támadót, ők már a télen is vitték volna Schönt komolyabb összegért, de azt elutasította a Dallas.

A Transfermarkt adatai alapján Schönt a 2023-as év végéig köti szerződés a Dallashoz, amely még további kétéves hosszabbítási opcióval is rendelkezik. Schön 2021 májusában igazolt az MTK Budapesttől az amerikai csapathoz, az előző szezonban pedig 24 meccsen 6 gólpasszt adott.

Olvastad már?
Fradi: Top 10-es bajnokságból érkezhet Blazic utódja - magyar válogatott csapattársa is volt
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a Heraclesben játszó Mats Knoester az egyik legfőbb kiszemelt a védelem megerősítésére.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz