Vidi: Magyar válogatott játékos érkezhet Petrjak helyére

Honlapunk információja szerint a MOL Fehérvárnál újra felmerült az USA-ban játszó magyar válogatott szélső, Schön Szabolcs szerződtetése.
Dudás Gábor 2022. augusztus 22., hétfő 11:20
Honlapunk információja szerint a MOL Fehérvárnál újra felmerült az USA-ban játszó magyar válogatott szélső, Schön Szabolcs szerződtetése.
Szerző: Dudás Gábor 2022. augusztus 22., hétfő 11:20

Korábban már megírtuk, hogy a Dallas 8-szoros magyar válogatott játékosának megszerzése már felmerült a Vidinél, de a szezon előtt megfeneklett a tervezett klubváltás, mert nem tudtak megállapodni egymással a klubok.

Úgy tudjuk azonban, hogy Schön Szabolcs most újra képben van Fehérváron, sőt, javában egyeztetnek a felek, a Vidinél pedig a szélsővel pótolnák a Sahtar Donyeckhez igazolt ukrán Ivan Petrjakot.

Schön 2021 májusában igazolt az MTK Budapesttől az amerikai csapathoz, az előző szezonban pedig 24 meccsen 6 gólpasszt adott. Ebben az idényben viszont még nem játszhatott bajnoki meccsen az MLS Nyugati főcsoportjának harmadik helyén álló texasi alakulatnál.

Olvastad már?
Így erősítenek a nyáron az NB I-es csapatok - átigazolási körkép
Így állnak a magyar élvonal klubjai a nyári átigazolási időszakban, az érkezők, a távozók és a jelöltek terén. Körkép az eddig történtekről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz