Fotó: mtkbudapest.hu

Vidi: Korábbi NB I-es légiós is a kiszemeltek között

Honlapunk úgy tudja, hogy a magyar élvonalbeli tapasztalattal rendelkező Khaly Thiam szerződtetése is felmerült a fehérváriaknál.
Nyikes Zoltán 2021. július 20., kedd 20:12
Fotó: mtkbudapest.hu
Honlapunk úgy tudja, hogy a magyar élvonalbeli tapasztalattal rendelkező Khaly Thiam szerződtetése is felmerült a fehérváriaknál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. július 20., kedd 20:12

csakfoci.hu információi szerint felvetődött, hogy a Honvédtól szerződtetett Szendrei Norbert után újabb középpályással erősítheti meg keretét a MOL Fehérvár FC.

Úgy tudjuk, a Vidi kiszemeltjei között szerepel a szenegáli Khaly Thiam,

aki számára nem lenne ismeretlen az NB I, hiszen korábban megfordult a Kaposvár és az MTK Budapest együtteseinél is, összesen pedig 72 magyar élvonalbeli találkozón lépett pályára.

A védekező szellemű középpályást 2018 nyarán értékesítették a budapesti kék-fehérek, ezt követően a bolgár Levszki Szófiánál is megfordult, tavaly nyár óta pedig a török élvonalbeli Altaynál játszik.

Olvastad már?
NB I: A Fradi magyar játékosát szemelte ki a DVSC
Honlapunk úgy értesült, hogy az újonc Loki kölcsönveheti a következő szezonra a Ferencváros 18 éves játékosát, Csontos Dominikot, ám egyelőre még nincs megállapodás a két klub között.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz