Vidi: Friss információk a műtéten átesett magyar válogatott játékosról

Sikeres műtéten esett át Kovácsik Ádám, a MOL Fehérvár FC magyar válogatott kapusa.
Csakfoci Admin 2020. november 4., szerda 16:16
Sikeres műtéten esett át Kovácsik Ádám, a MOL Fehérvár FC magyar válogatott kapusa.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. november 4., szerda 16:16

Kovácsik Ádám egy héttel ezelőtt, az NB III-as Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő ellen 4-1-re megnyert Magyar Kupa-mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést. A 29 éves kapus a mérkőzés 33. percében egy ártalmatlan szituáció során lent maradt a foldon, majd hosszas ápolás után, csak segítséggel tudta elhagyni a játékteret. az elmúlt napokban további vizsgálatokon esett át, ahol kiderült, elkerülhetetlenné vált a műtéti beavatkozás.

Az operációra hétfőn került sor, amely a klubhonlap beszámolója szerint jól sikerült. Kovácsik állapotáról, Dr. Kovács Tibor osztott meg friss információkat.

- Az előzetes terveknek megfelelően, Kovácsik Ádám hétfő reggel átesett a műtéten. A beavatkozás után még néhány napig a kórházban lábadozik, utána indulhat a rehabilitáció. Egyelőre a műtétet elvégző specialista, Dr. Abkarovits Géza felügyeli Ádám gyúgyulásának folyamatát. Természetesen folyamatosan konzultálunk a fejleményekről, hogy amikor eljön az ideje, megkezdhessük a rehabilitációs munkát. Ádám teljes felépülése nagyjából hat hónapot vesz majd igénybe - mondta a Vidi csapatorvosa a molfehervarfc.hu-nak.

Kovácsik játékra nemcsak Márton Gábor vezetőedző nem számíthat, hanem Marco Rossi szövetségi kapitány is, aki helyette Hegedüs Lajost hívta be a magyar válogatott Izland, majd Szerbia és Törökország ellen készülő keretébe.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz