Vidi: Csak jövőre játszhat a megműtött magyar válogatott játékos

Újabb műtéten esett át Kovácsik Ádám, a MOL Fehérvár FC magyar válogatott kapusa, aki így az őszi szezonban már nem lép pályára.
Csakfoci Admin 2021. november 23., kedd 8:57
Újabb műtéten esett át Kovácsik Ádám, a MOL Fehérvár FC magyar válogatott kapusa, aki így az őszi szezonban már nem lép pályára.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. november 23., kedd 8:57

- Kovácsik Ádám rövid artroszkópos beavatkozáson esett át, amelyet a korábban megsérült térdén végeztek el. Ádám körülbelül három-négy hét múlva elkezdheti a rehabilitációs munkát, várhatóan a januári edzőtáborban pedig már teljes értékű edzésen tud részt venni - mondta a molfehervarfc.hu-nak dr. Kovács Tibor csapatorvos.

A 30 éves Kovácsik tavaly biztos tagja volt Marco Rossi keretének, ám október végén, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő elleni Magyar Kupa-meccsen elülső keresztszalag- és belső oldalszalag-szakadást szenvedett. Így nem csak a klubidény nagy részéről és a válogatott 2020-as sikereiről maradt le, de az Európa-bajnokságra sem jutott el.

Az idei szezonban az első hat fordulóban végigjátszott, majd szeptember közepén pozitív koronavírustesztet produkált, így három meccset kihagyott. Legutóbb, november 3-án a BVSC-Zugló elleni (5-2) MK-meccsen védett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz