Fotó: molfehervarfc.hu

Hatalmas ugrás: A Vidi vezető játékosmegfigyelője a Premier League-ben folytatja pályafutását

Balogh Tamás a Premier League-ben szereplő Brentfordnál lesz "Lead Eastern European Consultant".
Nyikes Zoltán 2022. június 10., péntek 14:04
Fotó: molfehervarfc.hu
Balogh Tamás a Premier League-ben szereplő Brentfordnál lesz "Lead Eastern European Consultant".
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. június 10., péntek 14:04

2013-ban az Alba Liga mellett kezdett dolgozni a fehérváriaknál Balogh Tamás, aki később játékosmegfigyelőként, Horváth Ferenc stábjában rövid ideig videóelemzőként, majd vezető-játékosmegfigyelőként segítette a Vidit.

– Fehérváron születtem és nőttem fel, így nagyon sokat jelent, hogy a klub történetének legsikeresebb időszakában itt dolgozhattam. Hatalmas élmény volt megélni az olyan sikereket, mint a bajnoki címek, a kupagyőzelem és természetesen az Európa Liga-csoportkör. Örülök, hogy több feladatkörben is kipróbálhattam magam az elmúlt kilenc évben, szeretném megköszönni a klubnál mindenkinek, hogy segítették a munkámat – kezdte a Vidi klubhonlapján Balogh.

Balogh a Premier League-ben szereplő Brentford FC Lead Eastern European Consultant-jaként folytatja pályafutását.

A 32 esztendős szakembert megkértük, mondja el, mit jelent pontosan új beosztása.

– Alapvetően a scouting-csapat egyik tagja leszek, a “Head of Recruitment-nek", Lee Dykes-nak kell majd jelentenem, amely pozíciót talán a sportigazgatóéhoz tudnám hasonlítani. Neki ezúton is szeretném megköszönni, hogy számít rám. A kelet-európai bajnokságok megfigyelése lesz a legfőbb feladatom, de emellett kapcsolatot kell tartanom a régióban szereplő klubokkal, játékosokkal és az itt dolgozó játékosügynökökkel, szóval elég komplex feladatkör, amely nagy kihívás lesz számomra. A Vidi szereplését viszont természetesen továbbra is követem majd és szurkolni fogok a csapatnak azért, hogy minél sikeresebb legyen a következő években! – zárta a PL-be távozó szakember.

Olvastad már?
A Viditől érkező magyar válogatott játékos a Vasas első nagy fogása - hivatalos
A 27 éves Géresi Krisztián 2024 nyaráig kötelezte el magát Angyalföldön. Nagy Miklós sportigazgató elmondta, olyan igazolást sikerült megvalósítaniuk, amelynek előkészítésén már hónapok óta dolgoztak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz