Videó: Honvéd-drukkerek támadták meg a Vidi buszát - feljelentést tesznek a fehérváriak

A Videoton az elmaradt Honvéd elleni mérkőzést követően nem tudott azonnal elindulni a Bozsik- stadionból. A hazai szurkolók egy része megdobálta a csapat buszát. A részletek.
Privacsek András 2018. március 4., vasárnap 11:02
A Videoton az elmaradt Honvéd elleni mérkőzést követően nem tudott azonnal elindulni a Bozsik- stadionból. A hazai szurkolók egy része megdobálta a csapat buszát. A részletek.
Szerző: Privacsek András 2018. március 4., vasárnap 11:02

Mint ismert, a Honvéd-Videoton mérkőzés a pálya használhatatlansága miatt elmaradt, így is volt azonban egy összecsapás.

A hazai drukkerek egy csoportja a kijárat előtt várta a Videoton buszát, amit megdobáltak, pirotechnikai eszközöket használtak és az ellenfelüket szidták. A fehérváriak hosszú percekig nem tudták elhagyni a Bozsik-stadiont. Érdekesség, hogy a biztonságiak sokáig semmit nem tettek és az is, hogy a szurkolók nem voltak kordonnal elkerítve.

A Videoton saját honlapján reagált az ügyre: - A helyszínről való távozáskor ismeretlen tettesek pirotechnikai eszközökkel megtámadták csapatunk buszát, melyen a játékosok és a szakmai stáb tagjai tartózkodtak. Személyi sérülés nem történt, de a Vidi-buszban anyagi kár keletkezett, ezért várhatóan rendőrségi feljelentést teszünk – írja a vidi.hu.

Az esetről a Kispest-Honvéd FC nevű szurkolói oldal tett fel egy videót a Facebook oldalára:

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz