Ugyanarra a felvidéki játékosra hajt a Videoton és a DAC - a részletek

A csakfoci.hu információi szerint Csehországból szerződtetne fiatal felvidéki középpályást a Videoton, de Dunaszerdahely is érdeklődik a játékos iránt. Már a héten eldőlhet a sorsa. 
Dudás Gábor 2018. június 18., hétfő 12:02
A csakfoci.hu információi szerint Csehországból szerződtetne fiatal felvidéki középpályást a Videoton, de Dunaszerdahely is érdeklődik a játékos iránt. Már a héten eldőlhet a sorsa. 
Szerző: Dudás Gábor 2018. június 18., hétfő 12:02

A csakfoci.hu csehországi forrásokból úgy értesült, hogy a Videoton a helyi élvonaltól búcsúzott Vysocina Jihlava 21 éves védekező középpályását, a felvidéki Urblík Józsefet szerződtetné. A szlovák utánpótlás-válogatott futballistának még egy évig szól a szerződése cseh csapatánál, így egyelőre az áráról egyeztetnek a klubok. Csehországi forrásaink szerint a Jihlava szeretne komolyabb összeget kapni érte, de a klub pozícióit jelentősen ronthatja a játékos egy év múlva lejáró kontraktusa mellett az is, hogy kiesett az élvonalból. Amennyiben megállapodnak a felek, már a héten leigazolhatja a magyar bajnok a középpályást.

Ugyanakkor a futballista megszerzése szlovákiai forrásaink szerint a dunaszerdahelyi DAC-nál is felmerült, úgy tudjuk azonban, hogy a 21 éves játékos elsősorban az NB I-ben folytatná karrierjét.

Olvastad már?
Magyar válogatott játékost és Loki-szélsőt is igazolt a Videoton - hivatalos
A Vasas FC és a Videoton FC megállapodásának értelmében a fehérváriakhoz igazolt Berecz Zsombor, az angyalföldiek 22 éves, 1-szeres magyar válogatott középpályása - jelentette be a két klub közösen hétfőn. A debreceni Sós Bence is a Vidié.
Elolvasom

Urblík 2016 nyarán, Nyitrából igazolt a cseh klubhoz, amelyben összesen 37 élvonalbeli bajnokin kapott szerepet, ezeken 2 gól és 2 gólpassz volt a mérlege.  Korábban a Ferencváros érdeklődéséről is lehetett hallani vele kapcsolatban és valósággal berobbant a cseh élvonalba, de a 2017-es éve egy sérülésnek köszönhetően sem sikerült túl jól. Ennek ellenére nagy tehetségnek tartották, tartják még mindig a fiatal védekező középpályást, aki a szlovák U21-es válogatottban is pályára lépett több alkalommal.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz