Talán még soha nem akadt ki így Nikolic a Vidinél: "Ez távol áll a professzionális futballtól"

Marko Nikolic egyik legkeményebb és legkritikusabb nyilatkozatát adta, mióta ő Székesfehérváron a vezetőedző.
Dudás Gábor 2019. november 3., vasárnap 16:17
Marko Nikolic egyik legkeményebb és legkritikusabb nyilatkozatát adta, mióta ő Székesfehérváron a vezetőedző.
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 3., vasárnap 16:17

Mint arról beszámoltunk, fordulatos mérkőzésen zárult 3-3-s döntetlennel a ZTE és a MOL Fehérvár FC bajnokija szombaton. A vendégek 0-2 után fordítani tudtak és úgy tűnt, elviszik a három pontot Zalaegerszegről, ám a hazaiak egy nagy bedobást követő szituációból, Lesjak révén gólt szereztek a 93. percben, ikszre mentve a találkozót.

A Vidi szakvezetője, Marko Nikolic pedig meglehetősen kritikus szavakkal illette csapata védelmét a találkozót követően, az M4 Sport kamerája előtt, de a meccs utáni sajtótájékoztatón is szót ejtett erről a problémáról.

- A három rúgott gól ellenére sok helyzetet hagytunk ki, főleg az első félidőben. de nem ez az igazi problémánk most, hanem az, hogy a védelmünkben tapasztalatlan játékosok vannak. Az elmúlt két mérkőzésen kapott góljaink az ifire emlékeztetnek. Hiányzik Stopira, Fiola, Vinícius, a helyükre lépőknek pedig nagyobb felelősséget kellene vállalniuk, mert ahogyan kapjuk a gólokat, az távol áll a professzionális futballtól (...) a tapasztalat hiánya megérződött és hiába játszottunk jól a Fradi ellen és most is, a múltkor 0, de most is csak 1 pontot szereztünk. Sok volt a hiba, a labdavesztés és buta gólokat kaptunk - fogalmazott keményen a szerb tréner.

Az OTP Bank Liga tabelláját jobb gólkülönbséggel (egyik riválisánál, az FTC-nél egy meccsel többet játszva) vezető Fehérvár a harmadik legkevesebb gólt kapta az NB I-ben (11-et), ennek azonban csaknem a felét (5-öt) az utóbbi két meccsén kapta.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz