Szörnyű hír a Vidi bajnokáról: Öngyilkosságot kísérelt meg, kétszer lőtte mellkason magát

Lapinformációk szerint öngyilkosságot kísérelt meg Mladen Bozovic, a Videton és a Partizan korábbi montenegrói válogatott kapusa. Családja szerint a kórházban megmentették az életét.
Dudás Gábor 2022. március 8., kedd 17:23
Lapinformációk szerint öngyilkosságot kísérelt meg Mladen Bozovic, a Videton és a Partizan korábbi montenegrói válogatott kapusa. Családja szerint a kórházban megmentették az életét.
Szerző: Dudás Gábor 2022. március 8., kedd 17:23

A szerb Zeta kötelékébe tartozó 37 éves hálóőr, Mladen Bozovic a Telegraf információi szerint kétszer mellkason, egyszer pedig combon lőtte magát vadászpuskájával - feltehetően gyógyszer hatása alatt -, és jelenleg is súlyos állapotban van. A játékosra több lőtt sebbel találtak rá montenegrói, podgoricai háza előtt, majd azonnal a központi kórházba szállították.

A szintén szerb Kurir úgy tudja, hogy a kapus anyagi, mentális és családi problémái vezethettek az öngyilkossági kísérlethez.

Bozovic családja később az Instagramon keresztül jelentette be, hogy a kapus túl van az életveszélyen, de továbbra is kórházi kezelésre szorul.

Az egykori 42-szeres válogatott hálóőr (legutóbb 2017-ben szerepelt a nemzeti csapatban) 2010 és 2013 között légióskodott a Videotonnál, amellyel bajnoki címet (a klub történetének első aranyérmét), Ligakupát és két Szuperkupát is nyert.

Még korábban a Partizannal háromszor végzett a szerb élvonal első helyén és nyert két kupát is a belgrádiakkal. Székesfehérvári időszakát követően az orosz Tom Tomsk és Khimik Dzerzhinsk, a görög Larissa és a montenegrói Zeta, Drezga, illetve Zora kapusmezét is viselhette.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz