Nikolic a Vidi BL-esélyeiről: „Kellemetlen ellenfelet kaptunk, a Real ellen is hinnénk magunkban”

A MOL Vidi FC kedden megkezdi szereplését a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Marko Nikolic, a fehérváriak vezetőedzője szerint a luxembrugi ellenfél képes meglepetésekre, de természetesen a továbbjutás a cél.
Privacsek András 2018. július 10., kedd 11:04
A MOL Vidi FC kedden megkezdi szereplését a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Marko Nikolic, a fehérváriak vezetőedzője szerint a luxembrugi ellenfél képes meglepetésekre, de természetesen a továbbjutás a cél.
Szerző: Privacsek András 2018. július 10., kedd 11:04

„Minket tartanak esélyesebbnek”

- A Bajnokok Ligája jelenleg a világ legnagyobb klubsorozata, megtiszteltetés számunkra, hogy részt vehetünk benne – kezdte Marko Nikolic a molvidi.hu-nak. - Nagyon kellemetlen ellenfelet kaptunk az első selejtezőkörben. Tudjuk, hogy a közvélemény ránk tekint esélyesként, de láttunk már meglepetést a Dudelange együttesétől az elmúlt években – gondolok például a Ludogorets és a Salzburg ellenni meccsekre (a bolgár csapat ellen idegenben 1-1-es döntetlent játszott a luxemburgi gárda, az osztrákok ellen pedig továbbjutottak – a szerk.). A célunk természetesen a továbbjutás. Igyekeztünk beszerezni a lehető legtöbb információt a Dudelange felkészüléséről és edzőmérkőzéseiről. Ez nem volt annyira könnyű feladat, de azért sikerült megtudnunk róluk a szükséges információkat. Úgy gondolom, hogy készen állunk a keddi találkozóra. Nem volt sok időnk a selejtezőkre készülni a bajnokság vége után, de meggyőződésem, hogy készen állunk a keddi meccsre. Ismerjük az ellenfelet, tudjuk például, hogy tíz új játékos is érkezett a csapatba. Vannak felvételeink a nyári edzőmeccseikről, ismerjük a játékstílusukat, nagyon tiszteljük őket.

Félni, tartani viszont nem tartunk senkitől. Ha a Real Madriddal játszanánk, akkor is azt mondanám, hogy hinnünk kell magunkban.

„A Vidi jobb nálunk”

A korábbi leverkuseni sikeredző, Klaus Toppmöller 37 esztendős fia, Dino Toppmöller két éve irányítja a Dudelange csapatát, ez idő alatt pedig két bajnoki címet és egy luxemburgi-kupagyőzelmet ünnepelhetett.

- Viszonylag rövid, három és félhetes felkészülés után érkeztünk el a mérkőzéshez. Úgy gondolom, hogy készen állunk a Vidi elleni találkozóra, bízom benne, hogy ez a játékosaim teljesítményén is látható lesz majd. Tudjuk persze, hogy egy nagyon jó ellenféllel kerültünk szembe, mondhatom azt is, hogy jobbak nálunk, de éppen ettől lesz számunkra ez a párharc egy nagyon szép kihívás. Nem könnyű a sok új játékost gyorsan beépíteni, hiszen megvolt már a felkészülés előtt a megszokott játékstílusunk. Nem is szeretném elmondani most előre, hogy mennyi új igazolás kap majd szerepet, de nem is ez a lényeg. Eddig is jó csapatunk volt és bízunk benne, hogy az újak mind tudnak majd valami extrát hozzátenni a szereplésünkhöz a meccsek során - mondta az F91 Dudelange vezetőedzője a 18:00 órakor kezdődő BL-selejtező előtt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz