Meglepetés Romániában: Rangos elismerésre jelölték a Vidi-játékost - magyar bírót is díjazhatnak

Rus Adrián lehet az év védője hazájában, noha a sportsajtó nem várta a jelöltek közé a román nemzeti színekben idén bemutatkozó fehérvári játékost.
Csakfoci Admin 2019. december 1., vasárnap 15:45
Rus Adrián lehet az év védője hazájában, noha a sportsajtó nem várta a jelöltek közé a román nemzeti színekben idén bemutatkozó fehérvári játékost.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 1., vasárnap 15:45

Hétfőn kerül megrendezésre a helyi sportújságíró-szövetség szervezésében a Román Futball Gála, ahol a legkiemelkedőbb román labdarúgókat díjazzák. A vezető román sportportálok egyike, a prosport.ro meglepetésként említi, hogy az év védője díjra a MOL Fehérvár FC magyar állampolgársággal is rendelkező 23 éves védőjét, Rus Adriánt is jelölték.

Az oldal szerint Rus nem mutatott fejlődést vagy lenyűgöző teljesítményt a klubcsapatában, és a válogatottban sem alkotott maradandót.

A játékos nyáron csatlakozott a fehérvári együtteshez, melynek színeiben mindössze 7 meccsen lépett pályára, míg a román válogatottban 5 meccsen is kezdett ősszel, legutóbb Spanyolország ellen, ahol öngóllal búcsúztatta az évet.

A Román Futball Gála jelöltjeinek sorát gyarapítja a magyar származású Kovács István is, aki az év játékvezetője díjat nyerheti el, amennyiben jobbnak találtatik a walesi-magyar Eb-selejtező mérkőzést levezénylő Ovidiu Hategannál.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz