Marko Nikolic is jelölt a Vidi korábbi EL-ellenfelének kispadjára - sajtóhír

A székesfehérváriak vezetőedzője bajnokcsapat kispadjára ülhet le.
Csakfoci Admin 2019. június 30., vasárnap 17:27
A székesfehérváriak vezetőedzője bajnokcsapat kispadjára ülhet le.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 30., vasárnap 17:27

Távozott a görög bajnok PAOK éléről Razvan Lucescu, és Szaúd-Arábiában folytatja a pályafutását. A klub tulajdonosa, Ivan Savvidis szombaton a csapat vezéregyéniségeivel közölte, már keresik a román edző utódját, akivel a tervek szerint vasárnap este már meg is egyeznének.

A görög Metrosport értesülései szerint a lehetséges jelöltek között ott van a MOL Vidi FC vezetőedzője, Marko Nikolics is, akiről egészen közeli emlékei lehetnek a görög klub játékosainak, hiszen a fehérváriak a PAOK csoportellenfelei voltak az Európa Ligában, és mindkét mérkőzésen legyőzték a fekete-fehér csapatot.

Nikolics mellett felmerült a Szpartak Moszkvától 2018 októberében menesztett 55 éves olasz szakember, Massimo Carrera, illetve a 41 évesen a Bragánál tevékenykedő portugál edző, Abel Ferreira neve is. Carrera ügynöke ugyanakkor cáfolta, hogy kapcsolatban állnának a PAOK-kal, míg Ferreirát a görög portál szerint 5 millió euró ellenében lehetne kivásárolni még élő szerződéséből.

A Metrosport szerint a PAOK nemzetközi szinten tapasztalt külföldi edzőt keres, aki össze tudná tartani a különféle nemzetiségeket, és erős egyéniségeket magába foglaló görög bajnok öltözőjét. Ennek a feltételnek az oldal szerint mindhárom jelölt megfelel.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz