Loki-Vidi: Hatalmas tömegverekedés volt a meccs előtt, 15 szurkolót elvittek a rendőrök - videó

Szombaton a Debrecen - Fehérvár bajnoki meccs előtt több szurkoló összeverekedett, a rendőrségnek kellett közbeavatkoznia.
Privacsek András 2021. október 3., vasárnap 9:36
Szombaton a Debrecen - Fehérvár bajnoki meccs előtt több szurkoló összeverekedett, a rendőrségnek kellett közbeavatkoznia.
Szerző: Privacsek András 2021. október 3., vasárnap 9:36

Óriási tömegverekedés volt Debrecenben a Loki-Fehérvár meccs előtt, görögtűz és petárdázás borzolta a kedélyeket - írja a Debreceni Nap. Nagyjából 120 fő csépelte egymást Debrecenben, feltehetően fociultrák estek egymásnak. Volt, aki fekete símaszkban rohangáló egyedeket látott, illetve vandálok kocsik alá petárdát dobálták.

A rendőrség közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban:

"Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. október 2-án 18 óra 45 perc körül arról, hogy Debrecenben, a Kartács utca és a Doberdó utca kereszteződésénél több személy verekszik. A jelzést követően az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek és a verekedéssel összefüggésben 15 szurkolót állítottak elő. További elkövetők azonosítása és felkutatása jelenleg is folyamatban van.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást."

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás. (NSO)
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz