Kovács Zoltán: "Egyik piros lap és a sárgák fele sem volt jogos" - néhány kritikát túlzásnak tart

A fehérváriak sportigazgatója mást sem hall, csak hogy mennyire nézhetetlen volt a Fradi elleni meccsük. Azt is elmondta, a hajrában már majdnem felborult a pálya.
Budai László 2018. május 8., kedd 14:44
A fehérváriak sportigazgatója mást sem hall, csak hogy mennyire nézhetetlen volt a Fradi elleni meccsük. Azt is elmondta, a hajrában már majdnem felborult a pálya.
Szerző: Budai László 2018. május 8., kedd 14:44

A Videoton sportigazgatója, Kovács Zoltán beszélt a Videoton-FTC (0-0) bajnokiról, valamint a két csapat között zajló aranycsatáról.

- Mást se hallok és olvasok, csak hogy mennyire nézhetetlen volt a Fradi elleni meccsünk, és bár az első félidőnkre valóban nem lehetünk büszkék, én azért túlzásnak érzek néhány kritikát - mondta Kovács a molcsapat.hu-nak adott interjújában. - Kemény, férfias meccs volt, de durvának, alattomosnak egyáltalán nem volt nevezhető, senki nem lépte át azt a bizonyos határt.

Hozzáteszem, egyik piros lap, és a sárgák legalább fele sem volt jogos

Kovács szerint a világ legjobb játékosai is képesek néha elveszíteni a fejüket, így nem elsősorban emiatt, hanem az első félidőben mutatott gyenge játék és rossz felfogás miatt járhat a kritika a játékosoknak.

Fogjuk a nagy tétre és a felfokozott hangulatra, hogy az első félidő nem sikerült jól. A másodikban azonban már azt a Vidit láthattuk, amely jogosan jelentette be igényét a bajnoki címre. Ekkor már jól játszottunk, végre nem ívelgettünk, hanem a földön tartottuk a labdát, és sikerült komoly nyomás alá helyeznünk a Fradit.

A hajrában aztán már majdnem felborult a pálya, de a győztes gólt nem sikerült begyötörnünk

A sportigazgató úgy látja: egyetlen út van a Videoton előtt.

Sajnos azt le kell szögeznünk, hogy kikerült a kezünkből a sorsunk, de inkább úgy fognám meg a dolgot, hogy mivel a Fradi meccseire semmiféle hatásunk nincs innentől kezdve, csak magunkra kell koncentrálnunk.

Abból nagy baj nem lehet, ha minden hátralevő meccsünket megnyerjük

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz