Koronavírus: A Fehérvár 18 millió forintot ajánl fel a járvány elleni védekezésre

A MOL Fehérvár FC 18 millió forintot ajánlott fel a székesfehérvári egyészségügyi alapba, amit a koronavírus elleni védekezésre használhatnak fel.
Csakfoci Admin 2020. április 2., csütörtök 19:16
A MOL Fehérvár FC 18 millió forintot ajánlott fel a székesfehérvári egyészségügyi alapba, amit a koronavírus elleni védekezésre használhatnak fel.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. április 2., csütörtök 19:16

A koronavírus-járvány közepette több hazai és külföldi klubnál ajánlanak fel különböző összegeket az egyesületek, játékosok vagy a szurkolók az egészségügy, ezáltal a járvány elleni védekezés segítése érdekében. Így tett a MOL Fehérvár FC is, amely ma az alábbi közleményt tette közzé hivatalos honlapján:

A koronavírus okozta járvány elleni harc mindenkitől áldozatot követel, azonban vitán felül áll, hogy az igazi hősök ezekben a hetekben az egészségügyi intézményekben dolgozók és a védekezésben aktívan résztvevő honfitársaink.

Labdarúgóink, a szakmai stáb tagjai és a klub dolgozói 18 millió forintot ajánlanak fel a székesfehérvári készenléti alapba,

amit a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház, az egészségügyi alapellátás vagy a védekezésben résztvevők használhatnak fel a koronavírus-járvány megfékezésére végzett tevékenységükhöz.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz