Spanyol edzője lehet a Vidinek, de magyar kiszemelt is van

Magyar jelöltje is van a fehérvári klubvezetésnek, de valószínűbb, hogy Spanyolországból érkezik Marko Nikolic utódja.
Dudás Gábor 2019. november 25., hétfő 12:00
Magyar jelöltje is van a fehérvári klubvezetésnek, de valószínűbb, hogy Spanyolországból érkezik Marko Nikolic utódja.
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 25., hétfő 12:00

Mint ismeretes, hétfőn délelőtt bejelentette a MOL Fehérvár FC, hogy szerződést bontott Marko Nikoliccsal, a Vidivel korábban bajnoki címet nyert, majd az Európa Liga csoportkörét is megjárt szeb szakember így két és fél év után távozik Székesfehérvárról.

A csakfoci.hu információi szerint a klubvezetés egyik hazai kiszemeltje az a Bódog Tamás, aki másodedzőként már dolgozott a Vidinél, tagja volt az első fehérvári bajnokcsapat szakmai stábjának, legutóbb pedig a Diósgyőr kispadján ült, egészen 2018 áprilisáig.

Úgy tudjuk azonban, hogy jelen állás szerint nagyobb az esély arra, hogy spanyol szakember lehet a befutó, a Fehérvár az ibériai országból hozhat új trénert. Ez a vonal egyszer már bevált, hiszen Joan Carrillo személyében egy spanyol (katalán) szakemberrel ért az NB I csúcsára a Vidi még 2015-ben.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz