Kétségbeesett felhívást tett közzé a Vidi-játékos párja: Az Ukrajnában harcoló édesapját keresi

Ivan Petrjak felesége közösségi oldalán kért segítséget követőitől, hogy segítsenek megtalálni édesapját, aki május 6-án tűnt el.
Póczik Dávid 2022. május 13., péntek 17:31
Ivan Petrjak felesége közösségi oldalán kért segítséget követőitől, hogy segítsenek megtalálni édesapját, aki május 6-án tűnt el.
Szerző: Póczik Dávid 2022. május 13., péntek 17:31

A MOL Fehérvár FC-ben futballozó Ivan Petrjak felesége az Instagramon kért segítséget követőitől, hogy segítsenek megtalálni édesapját, aki az orosz-ukrán háború miatt ment harcolni hazájáért.

- Az apámat keresem. Petrenko Ivan Anatolijovics. Utoljára május 6-án voltunk vele kapcsolatban, a Donyeck régióban található Avdiivka közelében tartózkodott. Hálás leszek minden információért és megosztásért – írta a 28 éves játékos felesége az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Юля Петряк (@julia_petryak) által megosztott bejegyzés

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz