Itt a vége: Nikolic már nem a Vidi vezetőedzője

Szerződést bontott a MOL Fehérvár FC a 2018-ban még bajnoki címet nyert, majd tavaly ősszel a Vidit az Európa Liga csoportkörébe vezető szerb szakemberrel.
Dudás Gábor 2019. november 25., hétfő 10:45
Szerződést bontott a MOL Fehérvár FC a 2018-ban még bajnoki címet nyert, majd tavaly ősszel a Vidit az Európa Liga csoportkörébe vezető szerb szakemberrel.
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 25., hétfő 10:45

"A MOL Fehérvár FC a mai napon szerződést bontott Marko Nikolic vezetőedzővel. Köszönjük a klubért végzett munkáját, további pályafutásához sok sikert kívánunk!" - ezzel a szűkszavú közleménnyel jelentette be a Vidi, hogy szakított a csapatot 2017 júniusa óta vezető trénerrel.

Marko Nikolic a 2017/2018-as szezonban bajnoki címet nyert a székesfehérvári csapattal, majd a következő idényben az Európa Liga csoportkörébe jutott a Vidivel. Bár a felek másfél éve meghoszabbították a 40 éves szerb szakvezető szerződését 2020 nyaráig, a klubvezetés úgy döntött, még a téli szünet előtt meneszti a trénert.

A Fehérvár Nikolic vezetésével remekül kezdte az idényt, hat győzelemmel rajtoltak az NB I-ben, ám az utóbbi hetekben komoly hullámvölgybe került az együttes, öt bajnokijából csak egyet, a sereghajtó Kaposvár ellenit nyerte meg, és visszacsúszott a tabella harmadik helyére, miközben kikapott a Ferencvárostól és legutóbb a Puskás Akadémiától is hazai pályán.

Megvannak már az utódjelöltek is:

Olvastad már?
Spanyol edzője lehet a Vidinek, de magyar kiszemelt is van
Magyar jelöltje is van a fehérvári klubvezetésnek, de valószínűbb, hogy Spanyolországból érkezik Marko Nikolic utódja.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz