Hivatalos: A Videoton szélsője megegyezett új csapatával, külföldre igazol - részletek

Igaznak bizonyultak a csakfoci.hu korábbi értesülései: a lengyel élvonalbeli csapat felvette a kapcsolatot Asmir Suljiccsal és meg is egyezett vele.
Budai László 2018. február 5., hétfő 17:17
Igaznak bizonyultak a csakfoci.hu korábbi értesülései: a lengyel élvonalbeli csapat felvette a kapcsolatot Asmir Suljiccsal és meg is egyezett vele.
Szerző: Budai László 2018. február 5., hétfő 17:17

A csakfoci.hu elsőként számolt be róla, hogy a lengyel élvonalbeli Wisla Krakkó bejelentkezett Suljic Asmirért, akire a Videotonnál már nem számítanak. Amint akkor megírtuk: a lengyelek ajánlatot is tettek a szélsőért, de nem sikerült megegyeznie a két klubnak.

A Wisla most hivatalos honlapján erősítette meg korábbi értesüléseinket, és bejelentette, hogy megegyezett a labdarúgóval – mivel Suljic szerződése a nyáron lejár, így erre lehetősége volt az egyesületnek.

Suljic azonban csak július 1-jétől csatlakozik a Wislához, így ingyen vált klubot. A játékossal 2020. június 30-ig írnak alá, de a kontraktus egy év hosszabbítási opciót is tartalmaz.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz