Furcsa sztori: Suljic elhagyta a Videotont, megérkezett új csapatához, és rögtön szerződést bontott - a részletek

Asmir Suljic betegségre hivatkozva nem akart edzeni új klubjában, de kiderült: teljesen egészséges. A futballista és a Wisla Krakkó már szerződést is bontott egymással.
Budai László 2018. június 27., szerda 14:21
Asmir Suljic betegségre hivatkozva nem akart edzeni új klubjában, de kiderült: teljesen egészséges. A futballista és a Wisla Krakkó már szerződést is bontott egymással.
Szerző: Budai László 2018. június 27., szerda 14:21

Igen furcsán alakult Asmir Suljic jövője. A játékos télen megegyezett a Wisla Krakkóval, hogy július 1-től a lengyeleknél folytatja pályafutását. A bosnyák-magyar állampolgárságú futballista el is hagyta nyáron a fehérváriakat, és csatlakozott új egyesületéhez, ám nem sokáig maradt.

A gazetakrakowska.pl információi szerint a játékos beteget jelentett, és nem akart a csapattal edzeni. A klubnál természetesen azonnal megvizsgálták a futballistát, akit azonban teljesen egészségesnek nyilvánították.

A lengyel lap szerint az lehet a háttérben, hogy Suljic elveszítette a lelkesedését, amikor kiderült, hogy Joan Carrillo (akivel korábban dolgozott együtt a Vidinél) távozik a Wislától, és a játékos közben minden bizonnyal jobb ajánlatot kapott.

A két fél már hivatalosan is szerződést bontott egymással. A klub azt közölte: mindez a játékos kérése volt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz