Fiatal támadó lehet a Vidi negyedik igazolása az NB I-ből

Holnapunk értesülései szerint az NB I-ből kieső Haladás labdarúgócsapatának nigériai támadója, Funsho Bamgboye lehet a MOL Vidi FC negyedik nyári szerzeménye.
Csakfoci Admin 2019. június 27., csütörtök 17:46
Holnapunk értesülései szerint az NB I-ből kieső Haladás labdarúgócsapatának nigériai támadója, Funsho Bamgboye lehet a MOL Vidi FC negyedik nyári szerzeménye.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 27., csütörtök 17:46

A csakfoci.hu információi szerint megvan a MOL Vidi FC negyedik nyári szerzeménye is Funshoe Bamgboye személyében.

Úgy tudjuk, már megszületett az elvi megegyezés a felek között, így már csak a hivatalos bejelentés hiányzik az átigazolás véglegesítésével kapcsolatban.

Értesüléseink szerint a 20 éves támadót a DVSC szívesen kölcsönvette volna - akár a Viditől is -, viszont a hajdúságiak az elmúlt napokban két csatárt is szerződtettek, így meglehetősen kérdéses Bamgboye esetleges kölcsönvétele.

Bamgboye pályafutását a katari Aspire Academyben kezdte, ahol öt évet játszott, és részt vett hazája korosztályos válogatottjával a chilei U17-es világbajnokságon, amelyet megnyertek. 2016 november közepétől a Haladás tesztelte, majd 2017 telén a vasiak szerződtették, kontraktusa 2021 júniusáig érvényes a vasiaknál.

Bamgboye - aki a Vidi negyedik nyári igazolása lehet Kovács Dániel, Ivan Petrjak és Rus Adrián után - a mögöttünk hagyott idényben 31 tétmeccsen lépett pályára, négy gólt szerzett, és ugyanennyi gólpasszt jegyzett az NB I-től búcsúzó Haladás színeiben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz