Fehérváron köthet ki a hazatérő magyar válogatott csatár - sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint a Palermóban aligha maradó Balogh Norbert három és fél év után ismét az NB I-ben futballozhat. 
Dudás Gábor 2019. július 8., hétfő 10:10
Olasz sajtóinformációk szerint a Palermóban aligha maradó Balogh Norbert három és fél év után ismét az NB I-ben futballozhat. 
Szerző: Dudás Gábor 2019. július 8., hétfő 10:10

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Balogh Norbert ismét távozhat az olasz másodosztályú és nehéz anyagi helyzetben lévő Palermótól azután, hogy az utóbbi idényt a végül ciprusi bajnoki címet szerzett APOEL-nél töltötte.

Az átigazolási ügyekre szakosodott olasz Tuttomercatoweb szerint a 23 éves magyar válogatott csatár ezúttal hazája felé veheti az útját: a portál azt írja nemrég megjelent cikkében, hogy Balogh a MOL Fehérvár FC-ben futballozhat a következő idényben. A lehetséges üzlet kapcsán konkrétumokat nem írnak.

A Fehérvár a nyáron igazolt már csatárt, igaz, a nemrég érkezett nigériai Funsho Bamgboye egészen más karakterű támadó, mint a közel kétméteres, egykori debreceni játékos. Balogh 2016 telén igazolt a szicíliai gárdához, de összesen csak 20 élvonalbeli és 2 másodosztályú mérkőzésen viselhette a rózsaszín-fekete mezt. A ciprusi APOEL-ben, az előző szezonban a magyar játékos 12 bajnokin 2 gólt szerzett.

Az NB I-ben, 33 mérkőzésen 5 gól a hórihorgas csatár mérlege.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz