Fehérvár: Csak jövő tavasszal térhet vissza Huszti

A MOL Fehérvár FC a klub hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a sikeres térdműtéten áteső Huszti Szabolcsra hat hónapos kihagyás vár.
Csakfoci Admin 2019. október 1., kedd 9:27
A MOL Fehérvár FC a klub hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a sikeres térdműtéten áteső Huszti Szabolcsra hat hónapos kihagyás vár.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. október 1., kedd 9:27

A 36 éves korábbi válogatott középpályásnak még az Újpest elleni, 2-0-ra elveszített bajnokin sérült meg súlyosan bal oldali belső szalag a térdében, ami miatt a műtét végül elkerülhetetlen volt.

A fehérvári klub beszámolója szerint a hétfői beavatkozás sikeres volt, Huszti teljes felépülésének ideje pedig hat hónap lesz.

Hétfő délután dr. Abkarovits Géza főorvos elülső keresztszalag rekonstrukciót hajtott végre Huszti Szabolcs sérült térdén. Játékosunkra előreláthatólag hat hónapos rehabilitációs időszak vár – mondta Dr. Kovács Tibor csapatorvos a molfehervarfc.hu-nak.

Huszti, aki szeptember közepén meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését, a szezonban a csapata összes bajnokiján és nemzetközi tétmeccsén játszott - két gól rúgott és öt gólpasszt jegyzett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Kazincbarcika
Varga József
Az NB II-ben 8. Kazincbarcika ajánlatot tett Varga Józsefnek, aki később a klub szakmai munkájában is szerepet kaphatna. A játékos egyelőre nem döntött. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz