„Ez a Viditől hazai pályán elfogadhatatlan” - Juhász Roland kemény szavai a PAFC elleni vereség után

A Fehérvár csapatkapitánya elfogadhatatlannak tartja azt a produkciót, amit a Vidi nyújtott hazai pályán (1-3) a Puskás Akadémia ellen. A védő szerint már a bemelegítéssel is gondok voltak.
Privacsek András 2019. november 24., vasárnap 13:41
A Fehérvár csapatkapitánya elfogadhatatlannak tartja azt a produkciót, amit a Vidi nyújtott hazai pályán (1-3) a Puskás Akadémia ellen. A védő szerint már a bemelegítéssel is gondok voltak.
Szerző: Privacsek András 2019. november 24., vasárnap 13:41

- Már a bemelegítésünk sem olyan volt, amilyennek lennie kellett volna, erre a szakmai stáb fel is hívta a figyelmünket az öltözőben kezdés előtt. Sajnos nem sikerült váltanunk és az első percekben egy kavarodás után gólt kaptunk. Ez pedig rányomta a bélyegét a játékunkra, melyet nagyon sok pontatlanság jellemzett. A második gólt is egy eladott labdából kaptuk. De ami ennél nagyobb gond, hogy az első félidőt sikerült mindössze egy helyzettel lehoznunk. Ez a Viditől hazai pályán elfogadhatatlan. Akkor inkább játsszunk olyan meccset, mint amilyen a Kaposvár elleni hazai bajnokink volt, ahol szintén voltak védelmi hibáink, de legalább lőttünk 4 gólt. Inkább dolgozzunk ki 8-10 helyzetet, mert abból biztos, hogy legalább hármat gólra váltunk, de az megengedhetetlen, hogy gyakorlatilag helyzet nélkül hozzunk le egy teljes félidőt - nyilatkozta a molfehervarfc.hu-nak Juhász Roland.

Olvastad már?
NB I: A Puskás elvitte a három pontot a Vidi otthonából, élre állt a Mezőkövesd – eredmények, videók
Négygólos mérkőzésen aratott győzelmet a Puskás Akadémia a MOL Fehérvár FC otthonában, így a Kaposvár elleni győzelmével a Mezőkövesd a tabella élére ugrott.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz