Egy szuperhős lehet a Vidi első téli igazolása - sajtóhír

Joan Carrillo egyik volt csapatától érkezhet középpályás a MOL Fehérvár FC-hez sajtóhírek szerint. A 23-szoros válogatott játékos nevével biztosan kitűnik az átlagfocisták közül. 
Dudás Gábor 2019. december 22., vasárnap 17:54
Joan Carrillo egyik volt csapatától érkezhet középpályás a MOL Fehérvár FC-hez sajtóhírek szerint. A 23-szoros válogatott játékos nevével biztosan kitűnik az átlagfocisták közül. 
Szerző: Dudás Gábor 2019. december 22., vasárnap 17:54

A horvát Dalmatinski Portal információi szerint a Hajduk Split játékosával, Hamza Barry-vel erősíthet a téli átigazolási időszakban a MOL Fehérvár FC. A 25 éves és 23-szoros gambiai válogatott középpályás a már ismét a Vidit irányító Joan Carrillo edzősködése idején került előbb kölcsönben, majd végleg a Hajdukhoz, és azóta is fontos játékosa a horvát klubnak.

Akkor így játszott a Hajdukban:

A 175 centiméter magas és mintegy 1,35 millió euróra taksált futballista - aki korábban Máltán, Cipruson és Izraelben is szerepelt - ebben az idényben 16 bajnoki meccsen 1 gólt és 3 gólpasszt jegyzett, de pályára lépett 2-2 kupatalálkozón és Európa Liga-selejtezőn is.

A középpályás a lap szerint Carrillo kérésére kerülhet a MOL Fehérvárhoz, a Hajduk pedig némi pénzt is kaphat még a fél év múlva lejáró szerződésű légiósért. A portál úgy tudja, hogy a Vidi félmillió euró körüli összeget fizethet az afrikai játékosért, de ennek a pénznek nagyjából a fele - egy korábbi megállapodás miatt - Barry volt klubjáé, a ciprusi Apollon Limasszolé lehet majd.

Az állítólagos fehérvári kiszemelt egyébként Hamza Barry Allen néven látta meg a napvilágot a gambiai Banjulban, emiatt egyszerűen csak "The Flash"-nek is nevezik - a népszerű képregényfigura és szuperhős egyik "civil" neve volt ugyanis Barry Allen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz