Olcsón be lehet jutni a Chelsea-Vidi meccsre - megvannak a londoni jegyárak

Kiderültek a MOL-Vidi londoni, Chelsea elleni Európa Liga-meccsének jegyárai is.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 5., szerda 11:55
Kiderültek a MOL-Vidi londoni, Chelsea elleni Európa Liga-meccsének jegyárai is.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 5., szerda 11:55

A hazai Európa Liga-csoportmeccsek után az október 4-i Chelsea-Vidi mérkőzésre is megvannak a jegyárak. A magyar szurkolók számára a felnőtt belépő 20 fontba, nagyjából 7200 forintba kerül, a gyermekek és az idősebbek 5 fontért, vagyis körül-belül 1800 forintért nézhetik meg az összecsapást.

Kedden a fehérváriak is közzétették, hogy milyen áron lehet megtekinteni a csapat hazai EL-csoportmeccseit. Mivel a Chelsea egy valódi sztárcsapat, értelemszerűen az angolok elleni találkozóra a legdrágábbak a jegyek (7, 10, 15 és 19 ezer forintos kategóriák vannak), erről itt olvashatsz bővebben.

Az angol lapok ennek kapcsán a Vidi árképzési politikájáról cikkeztek, a Dailymail például a szurkolók pénztárcája szempontjából közelítette meg a Chelsea december 13-i budapesti fellépését. A lap megnézte az átlagos hazai bajnoki jegyárakat: a fehérvári stadion építése miatt Felcsúton játszik a Vidi, ahol elővételben 1400, a helyszínen 2000 forintba kerül az átlagos belépő, a diákok és a nyugdíjasok 700 és 1000 forintért válthatnak belépőt a drukkerek.

Az ANGOLOK AZT EMELIK KI, HOGY A Chelsea elleni összecsapásRA A 14 év alattiakNAK és A nyugdíjasOKNAK AKÁR 10-SZER ANNYIT KELL FIZETNIÜK, mint egy hazai bajnokinál, de más kategóriákban is 6-7-szeres a különbség.

A bulvárlap nyilván "angol szemmel" tekint erre a témára, így megjegyezte azt is, hogy a Chelsea elleni találkozó jegyei látványosan többe kerülnek, mint a PAOK és a BATE elleni találkozó belépői.

Szeptember 15-től indulhat a roham a jegyekért

A három hazai El-mérkőzésre szóló bérleteket szeptember 6-tól vásárolhatják meg a Vidi-szurkolók, a semleges nézők szeptember 12-től. A jegyárusítás szeptember 15-én kezdődik.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz