Az NB III-ban duplázott a Vidi száműzött válogatott játékosa - nyáron távozhat Fehérvárról

Elek Ákos két góljával nyert a MOL Fehérvár FC második csapata a BKV Előre otthonában az NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójában.
Privacsek András 2021. március 8., hétfő 13:24
Elek Ákos két góljával nyert a MOL Fehérvár FC második csapata a BKV Előre otthonában az NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójában.
Szerző: Privacsek András 2021. március 8., hétfő 13:24

Elek Ákos tavaly nyáron a felkészülés kezdete előtt került ki a Vidi első csapatának keretéből, azóta az NB III-as együttessel készül.  A nyári átigazolási szezonban felmerült a neve többek között Mezőkövesden és Debrecenben is, mostanában viszont nagy a csend körülötte.

A 32 éves középpályás a tavaszi szezon mindkét fordulójában pályára lépett az NB III-ban, a BKV Előre ellen az ő két góljával nyertek a fehérváriak.

Úgy tudjuk, Elek szerződése 2022 júniusában jár le, de

nagy valószínűséggel már idén nyáron távozni fog Fehérvárról, ha sikerül megegyeznie a szerződésbontás feltételeiről a klubbal.

Elek 2011-ben bajnok lett a fehérváriakkal, majd Törökországban, Kínában és Kazahsztánban is légióskodott. 2016-ban tagja volt a franciaországi Európa-bajnokságon a nyolcaddöntőig jutó magyar válogatottnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz