A Vidi lemaradt a Fradi korábbi BL-ellenfelénél is megforduló kiszemeltjéről

Az Odd Grenland hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette John Kitolanót, a Wolverhampton tartalékcsapatában játszó balhátvédjét.
Csakfoci Admin 2021. január 21., csütörtök 20:54
Az Odd Grenland hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette John Kitolanót, a Wolverhampton tartalékcsapatában játszó balhátvédjét.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. január 21., csütörtök 20:54

Korábban norvég sajtóhírekre hivatkozva beszámoltunk arról, hogy a MOL Fehérvár FC kiszemelte magának a Premier League-ben szereplő Wolverhamtpon Wanderers 21 éves játékosát, John Kitolanót. A norvég bekk következő lehetséges állomásaként a magyar bajnokság második helyén álló együttest emlegették, azonban az Odds BK csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be, hogy szerződtette régi-új játékosát.

A nettavisen.no beszámolója szerint

Kitolano két és fél éves szerződést kötött a norvég klubbal.

A norvég balhátvéd hazájában, az Odds BK-nál kezdte profi pályafutását, majd 2018 nyarán került az angol klub tartalékcsapatához, amelynél 11 mérkőzésen lépett pályára, az első csapatnál pedig ezidáig nem kapott lehetőséget.

Kitolanót az elmúlt egy évben két norvég együttesnek is kölcsönadta a Wolves, előbb a Ferencváros Bajnokok Ligája-selejtezős ellenfelének, a Moldénak - a balhátvéd a Fradi elleni első meccsen nem volt a keretben, míg a visszavágón végig a kispadon ült - , majd pedig az Odds-nak, amelynél nyolc találkozón egy gólpasszt adott.

Olvastad már?
Sajtóhír: Angol csapat játékosát szemelte ki a Vidi - a Fradi korábbi BL-ellenfelénél is megfordult
A norvég sajtóban azt írják, hogy a MOL Fehérvár FC állítólag érdeklődik a Wolverhampton tartalékcsapatában játszó balhátvéd, John Kitolano iránt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz