A Vidi egyik legjobb formában lévő játékosa a válogatottról: "Tisztában vagyok vele, hogy..."

A MOL Fehérvár FC középpályása az ukrán válogatottságról nyilatkozott hazájában. Ivan Petrjak elmondta,tudja, hogy nehéz dolga lesz bekerülni, de keményen dolgozik az újabb meghívóért.
Csakfoci Admin 2020. március 28., szombat 20:41
A MOL Fehérvár FC középpályása az ukrán válogatottságról nyilatkozott hazájában. Ivan Petrjak elmondta,tudja, hogy nehéz dolga lesz bekerülni, de keményen dolgozik az újabb meghívóért.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. március 28., szombat 20:41

A MOL Fehévár FC ukrán légiósa, Ivan Petrjak nyilatkozott hazája egyik lapjának, amelynek elmondta, hogy tudja, nem lesz könnyű dolga bekerülni Andrij Sevcsenko szövetségi kapitány csapatába,.

- Ami az ukrán nemzeti csapatot illeti, realista vagyok, és nincsenek átfogó céljaim. Tisztában vagyok vele, hogy a válogatottban a posztomon rengeteg játékos bevethető, akik mindannyian nagyszerű labdarúgók, mint például Yarmolenko, Konoplyanka, Tsygankov és Marlos. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel gondolok a válogatottra, továbbra is keményen dolgozom, és remélem, hogy újra meghívót kapok - mondta a sport.ua-nak a 26 éves középpályás.

Petrjak 2016. március 24-én debütált az ukrán felnőtt válogatottban, ez idő alatt ötször ölthette magára a címeres mezt, legutóbb a 2018-as Nemzetek Ligája-mérkőzéseken kapott helyet a szűk keretben, ám a Csehország és a Szlovákia elleni találkozókon is végig a kispadon ült.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz