Videoton: „A Partizan és keleti csapatok is érdeklődtek irántam” – Nikolic beszélt a jövőjéről

Marko Nikolic elárulta: korábbi klubja, a Partizan valóban megpróbálta őt visszacsábítani. Emellett a szerződéshosszabbítási tárgyalásról is nyilatkozott.
Budai László 2018. május 26., szombat 17:13
Marko Nikolic elárulta: korábbi klubja, a Partizan valóban megpróbálta őt visszacsábítani. Emellett a szerződéshosszabbítási tárgyalásról is nyilatkozott.
Szerző: Budai László 2018. május 26., szombat 17:13

Szerb lapértesülésekre hivatkozva honlapunk is beszámolt róla, hogy a Partizan Belgrád megkereste a Videoton edzőjét, Marko Nikolicot: térjen vissza Belgrádba. A hírekre most reagált is a fehérvári tréner.

- A felmerült pletykákból semmi sem igaz – kezdte a Videoton vezetőedzője az M4 Sportnak, akinek a következő mondataiból azért kiderült: valami valóságalapja mégiscsak volt a híreszteléseknek. - Először is, természetesen kaptam ajánlatokat, és az is igaz természetesen, hogy a Partizan is érdeklődött irántam, hiszen három sikeres évet töltöttem ott el.

Igaz, hogy akartak engem, de semmi más nem valós az egészből. Több helyről kaptam ajánlatokat, mind Európából, mind Keletről. De egy projekt miatt érkeztem ide.

Nikolic szerint a körülötte kialakult beszédtéma nem befolyásolja a játékosok teljesítményét.

Nagyon nyíltan, és egyenesen beszéltünk erről a klub több munkatársával. Tartottunk egy értekezletet is, napi szinten beszélünk a hosszabbításról, de még nem írtunk alá semmit. Van még egy év a szerződésemből, és a részleteket még egyeztetnünk kell.

(…) Ami a legfontosabb, hogy ebből az egészből semmi nem látszott a csapat játékán, mert őszintén beszélek a játékosokkal. Ezek csak pletykák, amiket néhány újság lehoz, többnyire egyetlen forrásra hivatkozva.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz