A Vidi a szlovén élvonal gólgyárosát szemelte ki, aki nem igazol az oroszokhoz – sajtóhír

Külföldi lapinformációk szerint a székesfehérvári együttes is képbe került az Olimpija Ljubljanában remeklő támadó leigazolása kapcsán, aki politikai okok miatt mondott nemet az orosz érdeklődőnek.
Nyikes Zoltán 2019. február 12., kedd 12:15
Külföldi lapinformációk szerint a székesfehérvári együttes is képbe került az Olimpija Ljubljanában remeklő támadó leigazolása kapcsán, aki politikai okok miatt mondott nemet az orosz érdeklődőnek.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. február 12., kedd 12:15

Szlovén sajtóhírek szerint a MOL Vidi FC és az orosz élvonalbeli UFA is érdeklődik az NK Olimpija Ljubljanában játszó Andrés Vombergar iránt, aki azonban állítólag már eldöntötte, hogy nem csatlakozik az orosz csapathoz, miután a családja politikai okok miatt lebeszélte őt erről, pedig a játékos évi négyszázezer eurót kereshetne.

A cikk szerint két lehetőség maradt tehát az argentin-szlovén kettős állampolgárságú középcsatár számára: az egyik, hogy marad jelenlegi csapatában, amelyhez a Transfermarkt szerint 2020 nyaráig köti a szerződése, a másik pedig a székesfehérvári opció.

A honlap megjegyzi, Vombergar iránt januárban a Rapid Wien is érdeklődött, amely először a szezon végéig akarta őt kölcsönvenni 250.000 euróért, majd később 1.2 millió eurót is ajánlott a végleges megvásárlására, ám a támadó nem adta be a derekát, ezen felül pedig a Nantes is adott volna érte 1.75 millió eurót, de végül a franciák másik csatár leigazolása mellett döntöttek. A szlovén lap szerint a Vidi fizetni is hajlandó lenne érte, a cikkben az szerepel, hogy 2 millió eurót is megadhat érte a magyar klub.

A 24 éves játékos 2017 augusztusában került a szlovén élvonalbeli együtteshez az argentin alacsonyabb osztályú Fenix de Pilartól, a 2018-19-es idény őszi szezonjában pedig 16 meccsen 10 gólt lőtt és 3 gólpasszt adott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz