A Videoton már szerdán bejelentheti a felvidéki középpályást, ennyit fizethet érte

Sajtóhírek szerint a Videoton már szerdán bejelentheti a 21 éves védekező középpályás, Urblík József szerződtetését.
Budai László 2018. június 26., kedd 13:05
Sajtóhírek szerint a Videoton már szerdán bejelentheti a 21 éves védekező középpályás, Urblík József szerződtetését.
Szerző: Budai László 2018. június 26., kedd 13:05

Elsőként a csakfoci.hu számolt be arról bő egy hete, hogy a Videoton a cseh élvonaltól búcsúzott Vysocina Jihlava 21 éves védekező középpályását, a felvidéki Urblík Józsefet szerződtetné. A szlovák utánpótlás-válogatott futballistának még egy évig szól a szerződése cseh csapatánál, így az áráról is egyeztetnie kell(ett) a kluboknak.

A bumm.sk értesüléseinket megerősítve most arról ír: közel a megegyezés a magyar bajnok és a cseh élvonalból kieső Vysočina Jihlava között az ipolysági középpályás ügyében. Úgy tudják, a játékos 4-500 ezer euró körüli összegért válthat csapatot, és a hivatalos bejelentésre már szerdán sor kerülhet, ha az orvosi vizsgálatokon a magyar szakemberek mindent rendben találnak.

Amint azt korábban megírtuk: a futballista megszerzése szlovákiai forrásaink szerint a dunaszerdahelyi DAC-nál is felmerült, úgy tudjuk azonban, hogy a 21 éves játékos elsősorban az NB I-ben folytatná karrierjét.

Urblík 2016 nyarán, Nyitrából igazolt a cseh klubhoz, amelyben összesen 37 élvonalbeli bajnokin kapott szerepet, ezeken 2 gól és 2 gólpassz volt a mérlege. Korábban a Ferencváros érdeklődéséről is lehetett hallani vele kapcsolatban és valósággal berobbant a cseh élvonalba, de a 2017-es éve egy sérülésnek köszönhetően sem sikerült túl jól. Ennek ellenére nagy tehetségnek tartották, tartják még mindig a fiatal védekező középpályást, aki a szlovák U21-es válogatottban is pályára lépett több alkalommal.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz