A szerbek szerint a Videoton edzője tárgyalt a Partizannal, visszamehet Belgrádba - sajtóhír

A szerb média úgy értesült, a belgrádiak mindent megtesznek azért, hogy visszacsábítsák korábbi trénerüket. Úgy tudják, a Partizan már kapcsolatba is lépett a fehérvári edzővel.
Budai László 2018. május 7., hétfő 21:13
A szerb média úgy értesült, a belgrádiak mindent megtesznek azért, hogy visszacsábítsák korábbi trénerüket. Úgy tudják, a Partizan már kapcsolatba is lépett a fehérvári edzővel.
Szerző: Budai László 2018. május 7., hétfő 21:13

A Videoton edzője, Marko Nikolic a Partizan Belgrád első számú jelöltje a csapat kispadjára – számolt be róla az üzlet kapcsán szinte minden részletre kiterjedő, konkrét elemeket is megíró cikkében a telegraf.rs szerb honlap. A lap úgy tudja, a tréner Belgrádban ünnepelte a Đurđevdant (a szerb ortodox egyház ünnepét), a Partizannál pedig ki is használták mindezt, és egyeztettek Nikoliccsal a részletekről.

A Telegraf azt is tudni véli: Nikolic számára szimpatikusak voltak a szerb klub által felvázolt tervek. Arról is írtak, a tréner számára nem az anyagiak jelentik a legfőbb szempontot, ezért ezen nem múlhat az üzlet, ráadásul a klub is próbál az edző kedvében járni, és sokkal nagyobb hatalmat adna a kezébe, mint előző regnálása során. Nikolic alakíthatná ki a teljes keretet, és a lehetőségekhez mérten mindenkit megszereznének neki, akit az edző szeretne.

Mivel Nikolicnak 2019 nyaráig szerződése van a fehérváriakkal, ezért a Partizannak a magyar klubbal is meg kellene egyeznie, ha vissza akarja szerezni az edzőt, aki az előző szezonban duplázott a belgrádiakkal.

A Partizan elnöke, Milorad Vucelic nagyra tartja Nikolic munkáját, és a klubnál sem felejtették el, mi mindent tett az egyesületért.

A Partizannal további edzőket is kapcsolatba hoztak: eddig a Maribort vezető Darko Milanic volt a legfőbb esélyes, de egy másik szlovén, a Rijekát irányító Matjaz Kek is szóba került. Jelenleg azonban a lap szerint Nikolic a fő kiszemelt, és csak rajta múlik, hogy visszamegy-e a Partizanhoz.

Minden bizonnyal az sem mindegy a jövő kapcsán, hogy a Videotonnak sikerül-e megnyernie a magyar bajnokságot Nikoliccsal.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz