A DAC válogatottjával erősíthet a Vidi – sajtóhír

A MOL Vidi FC-ben folytathatja pályafutását a korábban a Newcastle-ben is futballozó Lubomir Satka. A 22 éves szlovák válogatott játékos jelenleg a DAC csapatát erősíti.
Csakfoci Admin 2018. augusztus 20., hétfő 13:07
A MOL Vidi FC-ben folytathatja pályafutását a korábban a Newcastle-ben is futballozó Lubomir Satka. A 22 éves szlovák válogatott játékos jelenleg a DAC csapatát erősíti.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. augusztus 20., hétfő 13:07

A sportolunk.sk a fociclub.hu székesfehérvári klubhoz közeli informátorára hivatkozva arról számolt be, hogy a jövő hét folyamán öt játékos szerződtetését jelentheti be a MOL Vidi FC. Egyikük a szlovák ligában szereplő DAC háromszoros szlovák válogatott középhátvédje, Ľubomír Šatka lehet.

Šatka a szlovákiai Dubnica együttesében nevelkedett, ahonnan a Newcastlehez került, majd 2017 januárjában kölcsönjátékra érkezett DAC-hoz, ahol 2020 nyaráig szóló szerződést írt alá. A szezonban eddig öt bajnokin és négy EL-selejtezőben lépett pályára.

Korábban honlapunk is beszámolt arról, hogy a MOL Vidi FC vezetőedzője, Marko Nikolics szeretné megerősíteni a csoportkörre a csapat keretét, ami 3-4 igazolást jelenthet - azonban a fehérváriakkal összeboronált Dzsudzsák Balázs megszerzése nem merült most fel a Vidinél.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz