"Elek fenyegetőzött, elküldött a jó k…anyámba, és a kezét húzogatta a torka előtt"

Szakály az MLSZ-hez fordult első körben a Diósgyőr-Paks meccsen történtek miatt.
Dudás Gábor 2016. november 29., kedd 12:49
Szakály az MLSZ-hez fordult első körben a Diósgyőr-Paks meccsen történtek miatt.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 29., kedd 12:49

Mint ismeretes, Elek Ákos és Szakály Dénes – nem előzmény nélküli – összetűzése nagy port kavart a Diósgyőr és a Paks bajnokiján, a borsodiak válogatott játékosa torkon ragadta egy ártalmatlannak tűnő szituációban a tolnaiak középpályását, aki aztán Lipták Zoltán lökése miatt a földre is került. Eleket úgy kellett lefognia többeknek, láthatóan nagyon feldúlt volt.

Szakály Dénes ezt mondta a történtekről és Elek viselkedéséről a csakfoci.hu-nak :

- Rendkívül unszimpatikus volt a mérkőzésen a viselkedése, mindenki láthatta, mi történt, fenyegetőzött, elküldött a jó k…anyámba, és a kezét húzogatta a torka előtt, engem és a hozzátartozóimat is sértegette. Volt, akitől már bocsánatot kért emiatt, de tőlem nem, és nem is számítok rá, hogy ez megtörténik majd. Fenyegető üzeneteket, hívásokat is kaptam, amit felháborítónak tartok.

A Paks futballistája nem hagyja ennyiben a történteket.

- Lesz az esetnek folytatása, első körben az MLSZ-hez fordultam. Ha ott nem lesz számomra megfelelő döntés, akkor továbbmegyek – tette hozzá Szakály.

 

Ahogy fentebb is írtuk, a heves jelenetnek volt előzménye is, tavasszal Elek épp Szakály belépője nyomán sérült meg és hagyta ki kis híján az Eb-t. Akkor a DVTK játékosa nem túl jó színben festette fel korábbi fehérvári csapattársát, akinek ez sem esett túl jól.

- Egyáltalán nem éreztem korrektnek akkor, hogy szerinte szándékosan okoztam neki sérülést, főleg, hogy azonnal bocsánatot kértem az eset miatt, de akkor is szidta az anyámat. Akkor azt is nyilatkozta, hogy ráadásul egy "tét nélküli" meccsen okoztam neki sérülést, de ha tét nélküli volt, akkor minek játszott, ha így gondolta, nem is kellett volna pályára lépnie. Egy mérkőzésen bárki megsérülhet, nem szándékosan okoztam neki a sérülést, és ezzel nem is akarok már foglalkozni. A jó hírnevemmel szórakozik azzal, amiket nyilatkozik. Nem is fogtunk kezet a meccs elején emiatt.

Szakály mondataira Elek Ákos is reagált - a velős nyilatkozatért kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz