Eldőlt: Az NB I-ben is marad a kispadon az NB II-es bajnok ZTE edzője

Dobos Barna eredetileg nyáron lejáró szerződését meghosszabbították, a klub történetének első NB II-es bajnoki címét megszerző szakember 2020-ig írt alá a zalaiaknál.
Dudás Gábor 2019. május 9., csütörtök 14:24
Dobos Barna eredetileg nyáron lejáró szerződését meghosszabbították, a klub történetének első NB II-es bajnoki címét megszerző szakember 2020-ig írt alá a zalaiaknál.
Szerző: Dudás Gábor 2019. május 9., csütörtök 14:24

Mint ismeretes, az elmúlt hétvégén a feljutást követően a bajnoki címet is bebiztosította a ZTE együttese a Merkantil Bank NB II-ben, behozhatatlan előnyre tettek szert a kék-fehérek elsőszámú üldözőjük, a Kaposvár előtt.

A zalaiak szakvezetőjének, Dobos Barnának a megbízatása ezzel papíron véget is érhetett volna, hiszen a nyáron lejár a szerződése, de a felek érthető okokból a hosszabbítás mellett döntöttek - Sallói István sportigazgató után egy újabb, a feljutásban kiemelt szerepet játszó szakemberrel állapodott meg a klub a folytatásról.

Dobos Végh Gábor tulajdonossal egyezett meg az egyéves szerződéshosszabbításáról, így a kontraktusa már 2020 nyaráig szól, és az NB I-ben is ő irányítja majd csapatot - számolt be a ztefc.hu.

Dobos Barna idén már második élvonalba jutását ünnepelhette, hiszen korábban a Dunaújvárost is a legjobbak közé vezette.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz