Fotó: sport.onet.pl

Eldőlt: A Honvédhoz igazolt a magyar válogatott középpályás

A csakfoci.hu úgy tudja, a felek mindenben megegyeztek és a szerződés aláírására is sor került már, így hamarosan hivatalosan is a piros-feketék játékosa lesz Nagy Dominik.
Nyikes Zoltán 2021. január 19., kedd 11:31
Fotó: sport.onet.pl
A csakfoci.hu úgy tudja, a felek mindenben megegyeztek és a szerződés aláírására is sor került már, így hamarosan hivatalosan is a piros-feketék játékosa lesz Nagy Dominik.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. január 19., kedd 11:31

Az előző átigazolási szezon végén, októberben távozott a lengyel első osztályú Legia Warszawától a 10-szeres magyar válogatott középpályás, Nagy Dominik, aki azóta szabadon igazolható.

Honlapunk - az nso.hu-hoz hasonlóan - úgy értesült, hogy a 25 éves játékos a Budapest Honvédnál folytatja pályafutását.

Úgy tudjuk, a szerződtetését rövid időn belül be is jelentheti a kispesti klub, hiszen már az aláírás is megtörtént kedden.

Nagy összesen eddig 59 NB I-es mérkőzésen lépett pályára korábban, háromszor a Pécsi MFC, 56 alkalommal pedig a Ferencváros színeiben. A középpálya mindkét szélén és közepén is bevethető labdarúgó 2017 nyarán távozott a kilencedik kerületiektől a lengyel Legiához, amely a tavalyi év telén kölcsönadta őt a görög Panathinaikosznak, majd a visszatérését követően körön kívülre került a varsóiaknál.

Olvastad már?
Honvéd: A 13-szoros bajnoktól igazolhatnak közel kétméteres védőt
A csakfoci.hu információi szerint Lukas Klemenz, a lengyel élvonalbeli Wisla Krakkó hátvédje közel áll ahhoz, hogy a Honvéd játékosa legyen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Szoboszlai-pótlás?
A Hoffenheimtől az osztrák Christoph Baumgartner, a Lens csapatától a belga válogatott Lois Openda érkezhet.
Vasas
Iyinbor Patrick
A Vasas bejelentette, hogy Iyinbor Patrick kölcsönszerződése lejártával visszatér a Ferencvároshoz és eldőlt az is, hogy a következő szezonban nem az angyalföldieknél folytatja karrierjét.
ZTE
Ricardo Moniz
Hivatalossá váltak az elmúlt napok sajtóhírei: a ZTE-től az előző szezon végén távozó vezetőedzőt kinevezte a horvát élvonalbeli Slaven Belupo.
Tovább az összes átigazoláshoz