Fotó: vasasfc.hu

Edzőmeccsek: Szlalomozós góllal nyert újabb találkozót a Vasas

Novothny és Zimonyi találata döntötte el a Kazincbarcika elleni felkészülési mérkőzést.
Budai László 2022. július 13., szerda 12:53
Fotó: vasasfc.hu
Novothny és Zimonyi találata döntötte el a Kazincbarcika elleni felkészülési mérkőzést.
Szerző: Budai László 2022. július 13., szerda 12:53

Már hetedik mérkőzését játszotta a Vasas a nyári felkészülési időszak során, ezúttal az NB II-es Kolorcity Kazincbarcikát fogadta. Az angyalföldiek jól kezdték a mérkőzést, és hamar vezetést is szereztek: Géresi beívelését Sztojka lőtte rá, ám a bal kapufa mellé tartó labdát még estében elérte Novothny, aki közelről a léc alá vágta a labdát - számolt be róla a vasasfc.hu. Sokáig úgy tűnt, a szünetig nem változik az állás, de a 41. percben szépítettek a vendégek: Takács vette át a labdát az ötösnél, majd átívelte középre, ahol érkezett Székely és estében a jobb alsó sarokba gurított (1-1).

A második félidőre a Kazincbarcika szinte teljes sort cserélt, a Vasasnál azonban csak egy változtatás történt. Az angyalföldiek sorra dolgozták ki a lehetőségeket, és a 62. percben újra sikerült előnybe kerülniük, miután Zimonyi szlalomozott a barcikai lábak között, négy védőt kicselezett, majd 12 méterről, középről higgadtan a jobb alsó sarokba gurított a tehetetlen Megyeri I. mellett (2-1).

Több gól már nem született, így a Vasas hetedik edzőmérkőzésén már negyedik sikerét aratta, emellett két döntetlenje és egy veresége van.

Az angyalföldiek ma még újabb felkészülési találkozót játszanak, 17.00-tól a ZTE ellen lépnek pályára.

Felkészülési mérkőzés, Fáy utcai Sportcentrum

Vasas-Kolorcity Kazincbarcika 2-1 (Novothny 8., Zimonyi 62., ill. Székely 41.)

Vasas: Dombó - Szilágyi Z., Litauszki, Baráth B., Deutsch (Márkvárt, 46.) - Sztojka (Hidi M.), Hidi Patrik, Géresi (Faragó, 68.) - Cipf, Novothny, Zimonyi (Szilágyi Sz.)

Kazincbarcika, 1. félidő: Megyeri II Gábor – Szemere, Ur, Szekszárdi, Heil - Süttő, Nagy J., Botári - Székely Dávid, Kurdics, Takács Tamás

Kazincbarcika, 2.. félidő: Megyeri I. Gábor, Szemere, Dvorschák, Arday, Lippai, Pálinkás, Nagy Á., Ádám F., Szabó B., Sztankó, Hleba

Olvastad már?
NB I-es edzőmeccsek: Nagy Dzsudzsák-gól zárta le a felkészülési időszakot – az összes nyári találkozó egy helyen
Rengeteg edzőmérkőzést játszanak az OTP Bank Liga csapatai a nyári holtszezonban is. A könnyebb átláthatóság kedvéért folyamatosan frissülő menetrenddel jelentkezünk a felkészülési találkozókról. A következő napok programja mellett az összecsapásokat csapatokra bontva is megtaláljátok. Jó böngészést!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz