Visszatérhet a Loki abszolút alapembere

Bényei Balázs hétfőn már ismét edzhetett, mellette Justin Mengolo felépülése is jó ütemben halad.
Budai László 2018. március 6., kedd 13:17
Bényei Balázs hétfőn már ismét edzhetett, mellette Justin Mengolo felépülése is jó ütemben halad.
Szerző: Budai László 2018. március 6., kedd 13:17

Bényei Balázs a Balmazújváros elleni bajnoki nyitányon kapott egy medvepuszit, ennek következtében megnyúlt az oldalszalagja. A játékosnak emiatt ki is kellett hagynia a Puskás Akadémia elleni összecsapást, pedig addig a találkozóig 18 mérkőzésen kezdett, ezzel abszolút alapembere volt klubjának. Jó hír most a Loki-drukkereknek, hogy a védő visszatért, és hétfőn már a csapattal edzett - számolt be róla a dvsc.hu.

Szintén jó hír, hogy Justin Mengolo felépülése is megfelelő ütemben halad. A nigériai támadó elkezdte a futómunkát, remélhetőleg minél hamarabb visszatér, és a szakmai stáb rendelkezésére tud állni.

Csakúgy, mint Bereczki Dániel, aki a vasárnapi, Nyíradony elleni mérkőzésen kapott egy rúgást a bokájára, amely bedagadt. A saját nevelésű játékos kedden biciklizhet, ha pedig minden rendben lesz, szerdán már elkezdheti a futómunkát is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz