"Úgy érzem magam, mint akin átment egy busz" - orrtörést szenvedett a Loki magyar válogatottja

Orrtörést szenvedett csapata legutóbbi, Nyíregyháza elleni bajnokiján Gróf Dávid, a DVSC magyar válogatott kapusa..
Csakfoci Admin 2021. április 12., hétfő 11:02
Orrtörést szenvedett csapata legutóbbi, Nyíregyháza elleni bajnokiján Gróf Dávid, a DVSC magyar válogatott kapusa..
Szerző: Csakfoci Admin 2021. április 12., hétfő 11:02

Amint arról korábban beszámoltunk, 1-1-es döntetlennel ért véget vasárnap kora délután a DVSC-Nyíregyháza NB II-es bajnoki rangadó. A találkozó utolsó perceiben a hazaiak magyar válogatott kapusa, Gróf Dávid az ellenfél játékosával, Farkas Auréllal ütközött, a megítélt büntetőt Gresó értékesített.

A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a hajdúságiak hálóőre vesztette el eszméletét. A vizsgálatok során kiderült: orrcsonttörést szenvedett.

- A tegnaphoz képest jobban vagyok, de még mindig úgy érzem magam, mint akin átment egy busz. A pletykákkal ellentétben nem veszítettem el az emlékezetem, de az orrcsontom eltört, viszont jó hír, hogy nem mozdult el a helyéről. Az ütközés után volt némi zavarosság bennem, kellett egy kis idő, hogy kitisztuljanak az események. Megmondom őszintén, meglepett és csak az ápolás után tudatosult bennem, hogy sárgát kaptam és büntetőhöz jutott a Nyíregyháza. A történtek óta nem néztem vissza az eseményeket, de véleményem szerint mind a ketten a labdára mentünk, egyikőnk sem akart szabálytalankodni. A játékvezető azt mondta, a támadó érte el előbb a labdát, viszont ha így is van, akkor nem érzem, hogy én bármiben akadályoztam volna. Hiába a sérülésem, sokkal jobban fáj, hogy már nem mi állunk a tabella élén. Jó pár forduló van még hátra, természetesen azon leszünk mindannyian, hogy visszakerüljünk az első helyre. Az biztos, hogy most minél többet kell pihennem, de nagyon bízom benne, a hét közepétől már csatlakozhatom a többiek közé .- mondta a dvsc.hu-nak Gróf Dávid, aki a szezonban 23 meccsen lépett pályára a Loki színeiben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz