Tőzsér: Másként nézne ki az NB I, ha teltház lenne - Rivaldóról és a Fradiról is beszélt

A Debrecen játékosa szerint az angol második vonalban sincsenek jobb találkozók, mint nálunk.
Budai László 2016. november 12., szombat 20:08
A Debrecen játékosa szerint az angol második vonalban sincsenek jobb találkozók, mint nálunk.
Szerző: Budai László 2016. november 12., szombat 20:08

Tíz év légióskodás után augusztusban hazatért Tőzsér Dániel. Hat külföldi csapatban játszott Törökországtól Angliáig. Tőzsér karrierje alakulásáról beszélt a Debrecen Televízió pénteki Esti Közelkép című műsorában - írja a dehir.hu.

„Egyedül indultam el. Úgy gondolom, a Törökországban eltöltött egy év alatt váltam igazi felnőtté. Addig a meleg családi fészekben mindent elém raktak, az egy könnyű és kényelmes élet volt. Ehhez képest 18 évesen egy idegen országban, egy akkora városban, mint Isztambul, megtanulja az ember, hogy mi is a magyarok Istene”

A labdarúgó ezt követően Törökországból hazatért Magyarországra, s a Ferencvároshoz igazolt.

„Akkor elég nagy port kavaró igazolás volt. Ferdítettek a dolgokon, hogy én miért is mentem el, hogy mentem el, de ez már a múlt, ezzel nem foglalkozom. Két évet töltöttem az igazán jó Ferencvárosnál, ahol nagyon sokat tanultam” .

Az AEK Athénnal már a Bajnokok Ligájában szerepelt, együtt focizott az aranylabdás Rivaldóval, a profi világban azt tartja az első mérföldkőnek. Majd megjárta Olaszországot és Angliát, végül hazatért.

„Debrecenben minden feltétel adott, ritka jó körülmények között tudunk készülni még európai szinten is. Játszottam Angliában a másodosztályban, és nem biztos, hogy jobb meccsek voltak. Talán az iram magasabb volt, több ütközést láthattak a nézők, de ott kimentek az emberek a meccsre, az ott egy közös program a családnak, egy szeánsz. Teljesen másként nézne ki az NB I, ha teltház előtt lennének a meccsek”.

A teljes beszélgetés ITT nézhető meg

Címkék: #NB I #DVSC
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz