Fotó: pfla.hu

NB I: Vezetett, de végül örülhetett az egy pontnak a Loki a Puskás ellen

Bódi hajszálpontos találatára Favorov válaszolt, megúszta a vereséget a Loki a több helyzetet kidolgozó Puskás Akadémia ellen.
Póczik Dávid 2022. május 7., szombat 16:39
Fotó: pfla.hu
Bódi hajszálpontos találatára Favorov válaszolt, megúszta a vereséget a Loki a több helyzetet kidolgozó Puskás Akadémia ellen.
Szerző: Póczik Dávid 2022. május 7., szombat 16:39

Az utolsó előtti forduló nyitómeccsén az ezüstéremre hajtó Puskás Akadémia Debrecenbe látogatott.

I. félidő

A 13. percben a vendégek előtt adódott a mérkőzés első lehetősége. Nagy Zsolt centerezett középre a bal oldalról, beadására Zahedi érkezett, aki hét méterről csúnyán a jobb kapufa mellé rúgta a labdát.

Tíz perccel később Urblik bal oldali beadását Favorov csúsztatta nem sokkal a kapu mellé.

A 34. percben az első igazán nagy hazai helyzet gólt hozott. Bódi elé került a labda, aki 12 méterről, kicsit balról sebészi pontossággal tekert és a labda a bal kapufáról bepattant a felcsúti kapuba, 1-0.

II. félidő

A 63. percben Baluta szögletét Kozák csúsztatta tovább Favorov lábára, aki néhány méterről a kapuba passzolta a labdát, 1-1.

A 77. percben Corbu jobboldali beadására Kozák érkezett az ötösön belül, de bólintása elkerülte a Loki kapuját. Pár perccel később ismét helyzetbe került a Felcsút csatára, szerencsésen maradt Kozák előtt a labda, de 11 méteres lövése pocsékra sikerült és méterekkel elgurult a kapu mellett.

A 83. percben Komáromi passzolta balról a labdát Skribek elé, aki becselezte magát a tizenhatoson belülre és ballal lőtt. Gróf szépen védte a bal alsóba tartó labdát. Hiába volt több helyzete a vendégeknek, a Debrecen egy pontot otthon tudott tartani.

OTP Bank Liga NB I, 32. forduló

Debreceni VSC-Puskás Akadémia 1-1 (Bódi 34., ill. Favorov 63.)

DVSC: Gróf - Baranyai, Deslandes, Pávkovics, Korhut (Ferenczi 65.) - Baráth, Bényei (Varga 65.) - Sós, Do. Babunski (Dzsudzsák 75.), Bévárdi (Soltész 89.) - Da. Babunski (Rácz 75.)

(cserék. Hrabina, Nikolic, Ferenczi, Dzsudzsák, Rácz, Kusnyír, Tischler, Varga, Soltész)

Puskás Akadémia: Markek - Szolnoki, Stronati, Spandler, Nagy Zs. (Deutsch 88.) - van Nieff, Favorov - Slagveer, Urblik (Corbu, a szünetben), Baluta (Komáromi 80.) - Zahedi (Kozák 41.)

(cserék: Tóth, Corbu, Deutsch, Farkas, Gazdag, Komáromi, Kozák, Mezhgrani, Nunes, Skribek)

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz