NB I: Husztiék tartoznak a Gyirmótnak; "Én a Debrecent a hátsó régióba sorolom" - ezt várják az edzők

Huszti Szabolcs szerint van tartozásuk a pénteki ellenfél, a Gyirmót felé, a győzelemhez viszont a védekezésükön javítani kell. Csertői Aurél szerint lehet esélyük a győzelemre Debrecenben.
Dudás Gábor 2021. szeptember 10., péntek 16:30
Huszti Szabolcs szerint van tartozásuk a pénteki ellenfél, a Gyirmót felé, a győzelemhez viszont a védekezésükön javítani kell. Csertői Aurél szerint lehet esélyük a győzelemre Debrecenben.
Szerző: Dudás Gábor 2021. szeptember 10., péntek 16:30

Az NB I két jelenlegi újonca, a DVSC és a Gyirmót 20 órától csap össze egymással az OTP Bank Liga 6. fordulójának nyitómeccsén, a Nagyerdei Stadionban. Ezt várja a két szakvezető az újoncok csatájától.

Huszti Szabolcs (DVSC):Főképp a védekezéssel foglalkoztunk a válogatott szünetben, hiszen rengeteg gólt kapunk. Folyamatosan erőltettük, gyakoroltuk a párharcok sikeres megvívását, a megfelelő agresszivitás meglétét, mert ezt hiányolom. A védekezésünkön javítani kell, de nemcsak a védőkről beszélek vagy a középpályásokról, hanem csapatszinten kell ezt jól megoldani.

Bár nem ez a stáb ült még a kispadon, de nem mondok újat azzal, hogy a Gyirmót felé van tartozásunk: az előző bajnokságban oda-vissza kikapott a csapat a pénteki riválistól.

Idehaza nem is lehet más célunk, mint hogy megnyerjük a mérkőzést. (dvsc.hu)

Csertői Aurél (Gyirmót): - Van egy bizonyos játéka Debrecennek, nekünk is, mi is szeretnénk egy bizonyos játékot játszani. Ha idegenbe megyünk, mindegyik csapat azt gondolja, hogy most itt a lehetőség, dehát mi is így gondoljuk, ugyanakkor jobb teljesítményt kell nyújtanunk, hogy Debrecenben tudjunk nyerni.

Lehet azt mondani, hogy én a Debrecent a hátsó régióba sorolom, tehát ellenük talán több sanszunk van.

(gyirmotfc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz