NB I: Ebben az évben már nem játszhat a Loki alapembere - műtét vár rá

A péntek esti, Kaposvár elleni bajnoki mérkőzés 12. percében súlyos vállsérülést szenvedett Haris Attila, akin egyből látszott, nagy a baj.
Privacsek András 2020. június 7., vasárnap 12:35
A péntek esti, Kaposvár elleni bajnoki mérkőzés 12. percében súlyos vállsérülést szenvedett Haris Attila, akin egyből látszott, nagy a baj.
Szerző: Privacsek András 2020. június 7., vasárnap 12:35

A DVSC védekező középpályásának nem ez volt az első ilyen jellegű sérülése, így mostanra biztossá vált, hogy műteni kell - írja a dvsc.hu.

- Nem igazán emlékszem a szituációra, de a visszajátszás alapján azt látom, ahogy harcoltunk a labdáért a kaposvári játékossal, rátettem a kezem a mellkasára, és egy rossz mozdulat következtében kiugrott a vállam - nyilatkozta Haris Attila. - A legutóbbi sérülésem után mondták az orvosok, ha még egyszer kimegy, mindenképp műteni kell. Nagyon mélyen érintett, ez a legkomolyabb sérülésem, amelyet eddigi pályafutásom során elszenvedtem. A szombati napom azzal telt, hogy próbáltam feldolgozni a történteket, most pedig intézem a műtétet. Nehéz időszak és nagyon hosszú rehabilitáció vár rám, de erős leszek és bízom benne, a téli felkészülést már a csapattal tudom elkezdeni.

Olvastad már?
NB I: Elküldte edzőjét a Debrecen – megvan az utód is
Távozik a DVSC vezetőedzői posztjáról Vitelki Zoltán, akinek munkáját Kondás Elemér veszi át. A télen kinevezett szakember segítője, Kriston István sem folytatja a munkát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz