NB I: A Loki ellen sem lassított a Kisvárda, óriási góllal nyert az éllovas - videó

Bár vezetett a DVSC az NB I-ben éllovas Kisvárda otthonában, végül a Loki sem tudta elvenni Joao Janeiro csapatának hazai veretlenségét, sőt.
Dudás Gábor 2021. szeptember 26., vasárnap 16:07
Bár vezetett a DVSC az NB I-ben éllovas Kisvárda otthonában, végül a Loki sem tudta elvenni Joao Janeiro csapatának hazai veretlenségét, sőt.
Szerző: Dudás Gábor 2021. szeptember 26., vasárnap 16:07

I. félidő:

A Kisvárda kezdte aktívabban a mérkőzést, de a Debrecen szerzett vezetést. A 11. percben Ferenczi beadása elpattant Bévárdiról, pont Bárány elé, aki letette Vargának, ő pedig 15 méterről a jobb sarokba helyezett (0-1).

A 17. percben Navratil bombázta 13 méterről a kapusba a labdát. A félidő közepén Ugrai szabadrúgása a felső lécet érintve hagyta el a játékteret. Ezt követően átvette a mérkőzés irányítását a Kisvárda.

A 31. percben Navratil egy csellel két védőt is becsapott, majd 18 méterről, kissé éles szögből a lécet találta el, nem sokkal később Bumba lövését fogta Kosicky. A 35. percben Mesanovic közeli próbálkozását is védte a Loki kapusa. Az első félidő hosszabbításában aztán Ugrai kettőre növelhette volna a vendégek előnyét: Ferenczi pontos beívelését jól vett le két védő között, de 10 méterről fölé lőtt.

II. félidő:

Kecsegtető lehetőséggel kezdett a házigazda a szünet után, de Hej jó beadása után Bumba 15 méterről, egy átvétel után magasan a kapu fölé lőtt. Nem sokkal később Kosicky volt résen Hej távoli lövésénél és a bal alsónál védett eldőlve.

A 49. percben viszont jött az egyenlítő gól, ami már érett: Egy felívelt szabadrúgásnál elmélázott a Loki-védelem, Mesanovic pedig egy pattanás után, 14 méterről és kicsit jobbról nagy gólt lőtt a kapu jobb oldalába (1-1). A VAR is megvizsgálta az esetet, de mindent szabályosnak talált, így érvényes volt a találat.

Az egyenlítő gól után rákapcsolt a DVSC is, Ugrai tekerése kerülte el alig a jobb alsót. A 65. percben Bévárdi lábában maradt a Loki
újabb vezető gólja, Szécsi pörgetése után törhetett kapura a fiatal támadó, de a bal felső mellé durrantott.

A 78. percben Cirkovic hagyott ki nagy helyzetet a másik oldalon, amikor egy bal oldali beadást követően nagyjából három méterről fejelt a kapu mellé.

A 89. percben aztán jött a mindent eldöntő jelenet: egy szöglet után Zlicic elé került a labda, aki maga elé tette azt, majd 17 méterről óriási gólt lőtt a bal felsőbe. Ezzel lett 2-1 a vége (azért nem 3-1, mert a végén Asani ziccere kimaradt), a Kisvárda pedig újabb, immáron hatodik győzelmével marad az OTP Bank Liga élén.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
A Bundesliga magyarjai a PL-ben?
A német Kickert vezető Jörg Jakob szerint két, Bundesligában játszó honfitársunk is az angol élvonalba szerződhet a nyári átigazolási időszakban.
Újpest
Yohann Croizet
A Nemzeti Sport információi szerint az egymás után két súlyos sérülést is elszenvedő Yohann Croizet távozhat az Újpesttől, de elképzelhető, hogy Magyarországon marad.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Tovább az összes átigazoláshoz