Loki: Vargáról egy hét alatt dönteni kell - 4-5 új játékos érkezhet

Tisza Tibor távozása után újabb alapember távozására is van esély - az egyetlen kérdés, hogy mikor.
Dudás Gábor 2016. augusztus 23., kedd 13:07
Tisza Tibor távozása után újabb alapember távozására is van esély - az egyetlen kérdés, hogy mikor.
Szerző: Dudás Gábor 2016. augusztus 23., kedd 13:07

Mint arról beszámoltunk, Tisza Tibor távozott a DVSC-től, a rutinos támadó Nyíregyházán folytatja. Úgy tudjuk, Varga József debreceni jövője is erősen kérdéses, nem titok, hogy a Videoton már az átigazolási időszak kezdetétől szívesen vinné őt.

A feleknek bő egy hetük van arra, hogy döntést hozzanak a védekező középpályásról. Az ügy kulcsa az, hogy Vargának jövő nyáron lejár a szerződése, és a jelen állás szerint biztosan nem hosszabbít, így télen már hivatalosan is előszerződést írhat alá a Videotonhoz.

Úgy tudjuk, a fehérvári klub a középpálya közepére még tervez erősítést, kérdés, hogy fizetnének-e most Vargáért, vagy várnak néhány hónapot, és ingyen szerzik meg a korábbi válogatott játékost, aki szívesen is menne a Videotonhoz.

Mint ismert, Bódi Ádámot elengedte a Debrecen a Vidihez, Varga Józsefhez viszont néhány hete még ragaszkodtak a klubnál, visszautasították a fehérváriak érdeklődését, abban bízva, hogy a játékos szerződést hosszabbít majd. Mivel erre aligha kerül sor, így a Loki ismét döntéshelyzetbe kerülhet, ha ajánlatot kap érte: megtartsa még néhány hónapig, de később már nem kap érte semmit, vagy elengedi most pénzért.

Úgy tudjuk egyébként, hogy a DVSC-hez ugyan még érkezhet erősítés a következő napokban, de arra még komolyabb esély van, hogy egy új csapatot kezdenek építeni, ennek hatására több fiatal tehetség kerülhet fel a felnőttekhez a helyi utánpótlásból, Leonel Pontes pedig nyugodtan építkezhet a következő hónapokban.

A klub hivatalos honlapja szerint a klub vezetése és a szakmai stáb közösen azon dolgozik, hogy a következő egy hétben négy-öt labdarúgóval megerősítse a keretet, ugyanakkor távozók is lehetnek még a bejelentés szerint.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz